Ea este nora lui Sile Cămătaru. Andreea atrage toate privirile când își face apariția. Ce lovitură i-a dat acum soțului ei

Ea este nora lui Sile Cămătaru. Andreea atrage toate privirile când își face apariția. Ce lovitură i-a dat acum soțului ei
Ea este nora lui Sile Cămătaru. Andreea atrage toate privirile când își face apariția

A fost arestat și apoi trădat de soție. Familia lui Sile Cămătaru nu pare să aibă o soartă ușoară. Zilele trecute, trei dintre fiii interlopului au fost arestați, iar acum soția unuia dintre ei a luat o decizie radicală.

Ea este nora lui Sile Cămătaru. Andreea i-a dat soțului o lovitură groaznică

Daniel Vasile Balint, unul dintre fiii lui Vaile Balont, zis Sile Cămătaru, a fost reținut, miercuri seară, preț de 24 de ore, sub acuzația de conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat și părăsirea locului accidentului. Fiul interlopului a fost eliberat din arestul Poliției Timiș, după ce victima sa, un tânăr pe care l-a înjunghiat, și-a retras plângerea. Pe numele inculpatului a fost întocmit dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5, sub acuzații de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise pe 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019.

Ea este nora lui Sile Cămătaru. Andreea atrage toate privirile când își face apariția. Ce lovitură i-a dat acum soțului ei
Andreea, nora lui Sile Cămătaru

Acum, după ce că fiul lui Sile Cămătaru are probleme cu legea, a mai fost dat în judecată și de soția sa, Andreea. Femeia a solocitat desfacerea căsniciei, din vina exclusivă a bărbatului. Cererea de chemare în judecată a fost depusă pe 2 decembrie, iar instanța nu a stabilit, pentru moment, data la care va avea loc primul termen.

”Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu”

„Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii.

Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunțat Andreea, pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI