Fiica lui Nicu Maharu, implicată într-un grav accident auto. Cum se simte Bianca acum

Fiica lui Nicu Maharu, implicată într-un grav accident auto. Cum se simte Bianca acum
Bianca Maharu a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost implicată într-un accident auto

Fiica lui Nicu Maharu, Bianca Maharu sau Samyr Maharu, așa cum este cunoscută, a trecut prin clipe groaznice. Aceasta a fost implicată într-un accident cumplit din care a scăpat, din fericire, doar cu unele leziuni. Mașina a fost grav avariată, așa că tânără a avut mare noroc pentru că nu a pățit ceva mult mai grav.

Bianca Maharu, implicată într-un accident grav. Cum se simte fiica lui Nicu Maharu

Clipe îngrozitoare pentru Bianca Maharu, fiica lui Nicu Maharu! Aceasta a fost implicată într-un accident grav de circulație ce ar fi avut loc în jurul orei 01:40, potrivit martorilor. În vehicul s-ar fi aflat două persoane, însă tânăra a scăpat doar cu unele leziuni.

Totuși, aceasta nu se afla singură în mașină. Alături de ea era un bun prieten ce nu a scăpat la fel de ușor, fiind internat în acest moment la spitalul Universitar din Capitală. Cât despre Bianca, aceasta are o leziune intercostală, după cum a dezvăluit publicația Ciao. Mașina, în schimb, a fost grav avariată, spre groaza tuturor.

Bianca Maharu, mesaj dureros după moartea tatălui său. Cum și-a strigat tânăra durerea

Bianca Maharu și tatăl ei, Nicu Maharu, au avut o relație extrem de apropiată. Tânăra a suferit enorm în momentul în care el s-a stins. La momentul respectiv, aceasta își striga durerea printr-un mesaj dureros. Un gol în suflet i-a rămas după pierderea tatălui său ce a avut mare grijă de ea.

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, spunea tânăra pe atunci.

Bianca Maharu a sperat ca tatăl ei să își revină. Ce spunea tânăra în trecut

În același timp, Bianca Maharu a sperat ca tatăl său să își revină și să învingă boala până în ultima clipă. Ea dezvăluia că ruda sa este de nerecunoscut, renunțând la alcool pentru propria sănătate. Fiica lui Nicu Maharu a fost alături de el până în ultima clipă, astfel că vestea că el nu a mai putut lupta a venit ca un șoc.

“Tata este acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plată. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whisky doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot.”, explica Bianca Maharu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI