Accident dramatic în Argeș. O tânără de 27 de ani, lovită de o șoferiță și abandonată în stare de inconștiență. Victima nu a mai rezistat

Accident dramatic în Argeș. O tânără de 27 de ani, lovită de o șoferiță și abandonată în stare de inconștiență. Victima nu a mai rezistat
Accident extrem de grav în Argeș

Un eveniment șocant avut loc în Argeș după producerea unui accident. În loc să-i acorde un prim ajutor femeii pe care a lovit-o, o șoferiță a fugit de la locul accidentului lăsând-o pe tânăra accidentată în agonie. Mai multe persoane au apelat numărul de urgență 112, însă tânăra nu a mai putut fi salvată.

Cum s-a produs tragedia

În fiecare zi asistăm la evenimente care ne șochează prin duritatea și insensibilitatea oamenilor. Un accident produs în Argeș de către o șoferiță de 41 de ani scoate la iveală indiferența față de semenii noștri, indiferent de situație. După ce a lovit-o cu mașina și a adus-o în stare de inconștiență, vinovata a avut puterea să fugă de la fața accidentului, părăsindu-și victima, tot femeie, în mijlocul străzii, fără a solicita măcar ajutorul unui echipaj medical.

Cei care au sunat la 112 au văzut ulterior trupul femeii căzute la pământ și au alertat imediat autoritățile. La fața locului au intervenit echipaje de poliție și medicale, însă din păcate, tânăra nu a mai avut nicio șansă, fiind declarat decesul.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat”, au transmis autoritățile prin intermediul unui comunicat.

Ce se întâmpla cu șoferița vinovată în aceste momente

În urma celor întâmplate, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

„Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei. Imediat, politiștii din cadrul Politiei Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Arges au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Ulterior, autoritățile au început cerceătările, reușind să identifice șoferița vinovată. Femeia de 41 de ani, din Curtea de Argeș a fost reținută de oamenii legii și supusă unui interogatoriu. Aceasta se află în acest moment în arestul Poliției, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI