Accident mortal pe DN1. Un motocicilist a intrat în coliziune directă cu un TIR. Ce s-a întâmplat câteva secunde mai târziu

Accident mortal pe DN1. Un motocicilist a intrat în coliziune directă cu un TIR. Ce s-a întâmplat câteva secunde mai târziu
Accident mortal pe DN1. Un motocilist s-a stins din viață pe loc

Destin tragic pentru un motociclist de 46 de ani care și-a pierdut viața într-un accident violent. Nenorocirea a avut loc în cursul zilei de ieri, în timp ce bărbatul se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Oradea.

Cum s-a petrecut accidentul

Moarte cumplită pentru un bărbat de 46 de ani care se deplasa cu o motocicletă pe DN1, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea. Într-o clipă de neatenție, bărbatul a pierdut controlul vehiculului, intrând pe contrasens, moment în care s-a ciocnit frontal cu un TIR. După câteva fracțiuni de secundă, motocicleta a fost aruncată în afara șoselei, în timp ce conducătorul a suferit leziuni incompatibile cu viața.

La scurt timp, motocicleta a fost cuprinsă de flăcări, moment în care mai mulți martori au sărit să stingă focul și să-l ajute pe bărbat până la sosirea pompierilor. Din păcate, victima a suferit răni extrem de grave, decedând înainte ca salvatorii să-l poată ajuta. La sosirea echiapjului mdical, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„O autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 11.10 să intervină în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare. Salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări.

Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor. Conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

Accident grav cu un mort și patru răniți

O altă tragedie a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe drumul județean 222 din Tulcea, în timp ce o mașină cu cinci pasageri se deplasa cu viteză.

În aproprierea satului Lunca, șoferul, un tânăr care consumase alcool și care mai avea și alte preocupări la volan a pierdut cotrolul mașinii, intrând cu putere într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului devastator, o tânără de 19 ani și-a pierdut viața, în timp ce restul pasagerilor au suferit răni medii.

„În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din Bucureşti, rănirea uşoară a şoferului şi a trei pasageri cu vârste între 16 şi 19 ani. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv”, au informat reprezentanţii IPJ.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI