Amor cu repetiție. Cine este iubita lui Liviu Vârciu. Apropiații așteaptă nunta

Cine este iubita lui Liviu Vârciu?

Oare bat clopotele de nuntă pentru Liviu Vârciu? S-a găsit femeia care să-l pună la casa lui după eșecul din primul mariaj? Se pare că iubita nouă, dar veche, a reușit să-i suceasă din nou mințile. Vârciu a dat uitării tot și a mers în vacanță cu partenera de viață. Ce a spus tânăra revenită în brațele râvnitului, încă, burlac?

Liviu Vârciu, cu un pas mai aproape de nuntă

În urmă cu doi ani, Vârciu devenea tată pentru a doua oară, iar la scurtă vreme anunța separarea de aceasta. Este vorba despre Anda, cea care l-a făcut tătic după mulți ani, prima fiică a artistului fiind ajunsă deja la adolescență. Cu toate că Vârciu a iubit și va iubi mult și cu patos, astfel că a avut parte de numeroase relații de-a lungul vremii, nu multe au reușit să-l strângă cu ușa și să-l facă să se lege de ele pentru o viață precum a făcut Anda, care i-a dăruit un copil recent, Adelin… purtându-i odinioară numele și prima iubire, făcându-l tată pentru prima oară. Vârciu și Anda Călin au dat totul uitării, au șters orice neînțelegere cu buretele și au dat startul unei noi relații. Cei doi amorezi au și plecat în vacanță pentru a sărbători noul început, conform cancan.ro. 

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”
Anda Călin

Anda Călin și Liviu Vârciu, din nou împreună
Anda Călin și Liviu Vârciu, din nou împreună

„Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor”

„Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune și am făcut o greșeală să îmi pun viața pe platou. Greșelile tinereții mi le asum. E vina mea, numai vina mea și o să pun punct cu viața mea personală. (…) Am făcut și multe lucruri bune și multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor”
Liviu Vârciu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI