Fiica lui Gigi Becali nu ține cont de lege. Cum a gafat Cristina, în plină zi FOTO

Fiica lui Gigi Becali nu ține cont de lege. Cum a gafat Cristina, în plină zi FOTO
Cristina, fiica lui Gigi Becali, încalcă legea

Fiica lui Gigi Becali nu ține cont de nicio lege. Cristina a gafat teribil în plină zi. Ce a făcut fata celebrului afacerist? Fanii patronului FCSB sunt dezamăgiți de felul în care a acționat tânăra.

Cristina, fiica lui Gigi Becali, gafă teribilă

Cristina Becali a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro în timp ce mergea la farmacie. Nimic deosebit și ieșit din comun până aici. Gafa uriașă, însă, a fost la ieșirea din farmacie, unde fiica latifundiarului din Pipera a încălcat pe cât de multe reguli a putut.

  • Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Aceasta pare să fi avut o urgență care nu putea nici în ruptul capului să fie amânată, așa că a parcat pe unde a apucat și fără să-i pese de ilegalitatea comisă a intrat în mașină și și-a văzut în continuare de drum. Mai exact, urgența consta în câteva pachete de dischete demachiante.

Cristina a preferat să îi încurce pe cei din trafic în loc să mai zăbovească ceva timp pentru a găsi un loc de parcare. Totul s-a întâmplat în apropierea unei farmacii din Capitală, la ceas de seară.

Graba se vede și în ținuta aleasă de tânără, care a hotărât pentru vizita nocturnă să poarte o pereche de pantaloni sport, adidași, iar în partea de sus o haină de blană. Fata a ieșit într-un final din clădire cu o plasă plină și s-a dus la mașina parcată pe avarii, care încurcare deja o bandă de mers în tot acest timp.

Cristina e mezina celebrei familii, una din cele mai rare prezențe dintre membri. Teodora este deja la casa ei, alături de soțul său cu care are deja un copil, iar Alexandra este mai mult văzută în public. Cu toate astea, toate trei păstreză discreția în privința multor lucruri legate de viața personală sau profesională, neștiindu-se multe detalii despre ele.

Becali vrea să-și părăsească familia și să se retragă la o mănăstire

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…
Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”
Gigi Becali (Sursa: Pro Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI