Fiica lui Gigi Becali face legea în trafic. Ce greșeală impardonabilă a mai comis acum (exclusiv)

Fiica lui Gigi Becali face legea în trafic. Ce greșeală impardonabilă a mai comis acum (exclusiv)
Fiica lui Gigi Becali face legea în trafic. Ce greșeală impardonabilă a mai comis acum (exclusiv)

Alexandra Becali, fiica latifundiarului din Pipera a încălcat din nou regulile de circulație. Astfel că după ce și-a cumpărat un bolid de lux, aceasta se bucură din plin de noua ”bijuterie” pe străzile din București, dar a fost surprinsă de reporterii impact.ro când încurca traficul, iar reacția acesteia este cât se poate de neașteptată.

Fiica lui Gigi Becali face legea în trafic

Alexandra Becali este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ea pare să nu se sinchisească deloc să respecte regulile din Codul Rutier și are propriile reguli de circulație. Aceasta se bucură de bolidul ei 100.000 de euro și ignoră total locurile în care trebuie să își parcheze mașina când este în oraș. Deoarece vremea frumoasă a făcut-o să iasă din casă, aceasra a pornit pe străzile Capitalei ca să caute un loc de unde să își cumpere cafea. Ea a ajuns în zona mall Băneasa, care este cunoscută ca fiind extrem de aglomerată.

Și fără să încerce măcar să găsească un loc de parcare, Alexandra Becali a ales să își oprească bolidul de lux chiar pe trecerea de pietoni. Astfel că reporterii Impact.ro au surprins-o după ce a plecat ca să își cumpere o cafea din mall, vreme în care traficul din zonă fusese complet încurcat. Cu toate că se afla într-o situație neplăcută, Alexandra Becali a revenit foarte calmă la mașină unde chiar a rămas vreme de un minut parcată pe trecere, timp în care s-a uitat pe telefon.

Alexandra Becali recidivează

Acest episod din parcarea mall-ului Băneasa nu este unul singular. Alexandra Becali are o atracție se pare pentru parcatul neregulamentar, aceasta fiind surprinsă de mai multe ori în timp ce bloca trecerea de pietoni cu unul dintre bolizii de lux pe care îi conduce.

Aceasta pare a fi mare iubitoare de cafea, din moment ce de fiecare dată a fost surprinsă în oraș încălcând regulile de circulație. Aceasta oprise ca să își cumpere cafea. Și nu este singura care a procedat astfel, și sora sa, pe nume Cristina, a făcut la fel în alte rânduri.

Cu toate acestea, fiecare apariție a Alexandrei Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, a fost una de invidiat. Este mereu în ton cu moda, tot timpul extrem de atentă cu look-ul său. Ea nu a ezitat însă să poarte și masca de protecție, respectând însă măsurile care sunt impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Gigi Becali are trei fete: pe Teodora, Alexandra și Cristina.