Fata lui Gigi Becali, imagini rare în centrul Bucureștiului. Alexandra Becali și-a bătut joc de regulile din România

Fata lui Gigi Becali, imagini rare în centrul Bucureștiului. Alexandra Becali și-a bătut joc de regulile din România
Alexandra Becali nu este interesată să respecte regulile din Bucureşti. Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali

Alexandra Becali a fost prinsă pe picior greşit, zilele trecute, în centrul Bucureştiului. Cum şi-a bătut joc faţa lui Gigi Becali de regulile impuse de autorităţile din România pentru a stopa răspândirea coronavirusului?!

Cum a fost surprinsă pe stradă fata lui Gigi Becali

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Becali uimeşte pe toată lumea cu fiecare apariţie. Mereu elegantă, aranjată şi la patru ace, fiica latifundiarului din Pipera este o prezenţă care nu poate fi trecută cu vederea. Deşi discretă cu viaţa personală, aceasta poate fi văzută des conducându-şi bolidul de 200.000 de euro. De curând, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază de care tatăl său nu ar fi prea mândru.

Mai exact, Alexandra Becali şi-a bătut joc de regulile impuse de autorităţi cu privire la oprirea răspândirii coronavirusului. Cum Bucureştiul se află sub cod roşu din cauza incidenţei de cazuri de COVID-19 care a ajuns la 3.79, locuitorii Capitalei sunt acum obligaţi să poarte masca sanitară şi în spaţiile deschise.

Se pare, însă, că fiica lui Gigi Becali nu ţine cont de aceste lucruri. Aceasta a fost filmată de către paparazzi de la SpyNews mergând pe o stradă din centrul Capitalei fără mască, semn că nu îi este frică nici de temutul virus, dar nici de o posibilă amendă pe care putea-o primit pentru nerespectarea legii.

Îmbrăcată fără cusur, cu ochelari la ochi şi o poşetă de lux în mână, aceasta vorbeşte la telefon, apoi se îndreaptă către maşina parcată într-o zonă de fiţe a Bucureştiului – Dorobanţi.

Alexandra Becali nu este interesată să respecte regulile din Bucureşti. Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali Sursa foto: SpyNews
Alexandra Becali nu este interesată să respecte regulile din Bucureşti. Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali Sursa foto: SpyNews

Gigi Becali, surprins încălcând regulile de circulaţie

Dacă este să ne luăm după fotografiile suprinse în urma doar două săptămâni, nici Gigi Becali nu dă doi bani pe legislaţia din România. Deşi este om cu frica lui Dumnezeu, milioanele de euro din conturi îi dau încredere atunci când este la volan. Patronul FCSB a încălcat regulile de circulaţie de mai multe ori în mai puţin de jumătate de oră.

Grăbit nevoie mare, latifundiarul a “omis” să ofere prioritate pietonilor care traversau strada chiar în momentul în care acesta se apropia de trecere. Din contră, a accelerat şi a plecat mai departe, în loc să oprească.

Ceva mai departe, Gigi Becali a intrat, fără jenă, pe o stradă cu sens unic, conducând pe contrasens câţiva zeci de metri. Ajuns în faţa palatului său, a fost aşteptat de nevoiaşii care erau nerăbdători să primească bani de la afacerist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI