Gigi Becali, prima reacție după incendiul de la baza FCSB: ”Cum să se întâmple așa ceva?” VIDEO

Gigi Becali, prima reacție după incendiul de la baza FCSB: ”Cum să se întâmple așa ceva?” VIDEO
Gigi Becali, prima reacție după incendiul de la baza FCSB ”Cum să se întâmple așa ceva”

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la baza sportivă FCSB, tragedie soldată cu un deces și două persoane rănite. Peste cincizeci de persoane care locuiau în blocuk oferit de Gigi Becali unor oameni fără adăpost au fost evacuate, iar alte două au primit ajutor specializat. La fața locului au intervenit de urgență mai multe autospeciale.

„Au văzut moartea cu ochii”

Incendiul izbucnit în noapte de marți spre miercuri s-a desfășurat la primul etaj al unui bloc de locuințe, oferit de Gigi Becali pentru mai multe persoane fără adăpost. În acest bloc, în trecut, a locuit și Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste, Anda Călugăreanu, care s-a mutat între timp. Auzind cumplitele vești, aceasta a reacționat imediat, oferind primele declarații despre experiența ei în acel bloc. În ciuda evenimentului trist, femeia a dat asigurări că Gigi Becali se va ocupa cu siguranță de acești oameni rămași pe drumuri.

„Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt conditii cu mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii!

Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, a spus Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Gigi Becali nu a fost informat de producerea incendiului

Contactat de echipa Playsport.ro, finanțatorul FCSB s-a arătat mirat de cele auzite, el nefiind înștiințat până atunci de producerea nefericitului eveniment.

„Ce incendiu? Ce mort? Nu știu nimic, nu știu despre ce vorbiți! Cum să se întâmple așa ceva?”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

La scurt timp după tragedie, reprezentanții ISU au transmis un comunicat prin care au explicat cum s-a desfășurat acțiunea de stingere a incendiului, precum și alte informații de ultimă oră.

„În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului.

Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere.

Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital. Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD”, se arată în comunicatul ISU.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI