07 mai 2021 | 23:12

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, imagini incitante. Pozele cu ea, dezgolită, au ajuns pe internet

Monden
Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, imagini incitante. Pozele cu ea, dezgolită, au ajuns pe internet
Andra Ștefania Gheorghiu și Gheorghe Gheorghiu

Superba Andra nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiica lui Gheorghe Gheorghiu frânge inimile tuturor bărbaților. Frumoasa brunetă este stabilită de 20 de ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama ei Camelia. Ce fotografii incendiare au apărut cu fata artistului în mediul online. Pozele cu ea, dezgolită, au ajuns pe internet.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, imagini incitante

La 32 de ani, Andra Ștefania Gheorghiu are toată lumea la picioare. Pasionată fiind de domeniul modei, tânăra și-a lansat propria linie de pălării, pe care o promovează printr-un pictorial artistic senzual, dinaintea prezentării publice a colecției intitulată 11 Tales.

Pictorialul incendiar a fost realizat în Valea Yucca din deșertul Mojave, unul dintre cele mai populare destinații din filmele americane de western. Fotografiile în care bruneta apare dezbrăcată au făcut furori în rândurile reprezentanților sexului puternic.

„Au atras-o întotdeauna pălăriile elegante. 11-Tales este o colecție pornită din vocație, nu este chiar o afacere. Andra își amintește fiecare pălărie pe care a făcut-o, pe cei ce i-au devenit clienți, dar mai ales bucuria și aprecierea acestora, și, de fiecare data când are timp, se relaxează făcând pălării”, a mărturisit Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate, pentru money.ro.

Ce lucrează, de fapt, fiica lui Gheorghe Gheorghiu în Statele Unite ale Americii

Andra Gheorghiu a studiat finanțele la o universitate faimoasă din San Francisco și a lucrat într-o companie de prestigiu din San Jose. Frumoasa brunetă își desfășoară activitatea profesională în Silicon Valley.

„De la o călătorie, până la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac palarii.

Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale și le personalizez după plăcerea clientului. De ce 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. ”, a declarat Andra Ștefania, fiica lui Gheorghe Gheorghiu.

Andra Gheorghiu a renunțat la nuntă, înainte de marele eveniment

Frumoasa brunetă a trecut prin momente dificile în tinerețe, când a anulat nunta înainte de marele eveniment din cauza geloziei exagerate ale partenerului său.

„Nunta nu se va mai ține pentru că s-a gândit ea bine că ar trebui să mai copilărească puțin. A luat ceva de la mine, ceea ce nu e rău. Viața e cu urcușuri, cu coborâșuri. S-a gândit ea că e prea gelos și că va fi mai greu mai târziu. E bine că a analizat problema asta pentru că este o problemă destul de gravă când ai un partener gelos, chiar super gelos – nu e bine deloc.

Bine, probabil gelos din dragoste, dar asta acuma îți mănâncă ficații și sufletul. N-are sens. Am sfătuit-o să facă ce simte. I-am spus că nu e bine. Dacă e foarte gelos, o să aibă probleme mereu. Și atunci s-a gândit ea ce s-a gândit  și a hotărât singură. N-a împins-o nimeni de la spate. A stat că mai stă, că nu o grăbește nimeni.” a declarat tatăl Andrei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro