Fiica lui Cristi Chivu a dat lovitura. Va apărea într-o super producție marca Antena 1

Fiica lui Cristi Chivu a dat lovitura. Va apărea într-o super producție marca Antena 1
Fiica lui Cristi Chivu o să apară pe micile ecrane

Anastasia Chivu a marcat o reușită excepțională! Fiica lui Cristi Chivu o să apară într-o producție Antena 1, așa că mulți o să o poată urmări pe micile ecrane. Micuța domnișoară abia așteaptă să îi cucerească pe telespectatori prin talentul său.

Unde o să apară Anastasia, fiica lui Cristi Chivu

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu a venit în România, însoțită de mama ei, Adelina Chivu, pentru a reuși să își îndeplinească un mare vis. Anastasia Chivu își dorește să devină actriță, așa că o să poată să fie urmărită în serialul ‚Adela’ de la Antena 1, începând cu această săptămână.

Serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production a câștigat inimile telespectatorilor. Anastasia Chivu și-a făcut debutul în actorie, așa că o să interpreteze un rol-cheie în producția de la Antena 1. Tânăra domnișoară este susținută de părinții ei, Cristi și Adelina Chivu.

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!”, a dezvăluit Adelina Chivu pentru a1.ro.

Ce vis are Anastasia Chivu. Micuța este foarte ambițioasă

De asemenea, Anastasia Chivu visează să ajungă o mare actriță la Hollywood. Tânăra domnișoară a mărturisit că este pasionată de acest domeniu inedit, iar mămica ei, Adelina Chivu, o aseamănă cu o stea de peste hotare, anume Demi Moore.

„Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a spus micuța.

Ce personaj o să interpreteze fiica lui Cristi Chivu

Anastasia o să o interpreteze pe Diana, sora lui Lucian, jucat de Daniel Nuță, o fetiță în vârstă de 10 ani, născută la New York, care locuiește la internat. Fiica lui Cristi Chivu s-a obișnuit foarte repede cu filmările și a reușit să treacă peste emoții.

„Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, a povestit Anastasia Chivu.

Cine o să mai apară în serialul de la Antena 1

Băiatul lui Ilie Dumitrescu, Toto, îl interpretează pe Floppy, personaj care o să interacționeze mult cu Diana, sora lui Lucian, jucată de Anastasia Chivu. De asemenea, din distribuție face parte și Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, care dă viață personajului Tania.

‚Adela’ a câștigat mulți fani, așa că românii abia așteaptă să afle ce o să se întâmple cu personajele lor favorite în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Telespectatorii pot urmări episoadele noi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI