Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Cum arată acum celebrul fotbalist român din Italia

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Cum arată acum celebrul fotbalist român din Italia
Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Cum arată acum celebrul fotbalist român din Italia

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Fostul căpitan al naționalei și-a sărbătorit, marți, ziua de naștere. Actualul antrenor al echipei de tineret a lui Inter Milano a rămas atașat de clubul unde a cunoscut cele mai mari succese ale carierei de fotbalist. El a câștigat 3 titluri, dar și Champions League, în 2010, avându-l ca antrenor pe Jose Mourinho. Deși s-a retras la doar 33 de ani, în 2014, Cristi Chivu și-a păstrat alura tinerească și aerul de inocență ce l-au diferențiat de alți colegi de generație.

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Fostul căpitan al naționalei României a devenit, din 1 iulie, tehnicianul echipei Inter Milano Primavera, formația de tineret a clubului unde a jucat timp de 6 sezoane. A evoluat la doar 5 grupări în întreaga carieră: FCM Reșita, U. Craiova, Ajax, AS Roma și Inter.

Din postura de jucător al milanezilor, Chivu a cucerit Champions League, în 2010, sub comanda lui Jose Mourinho. După ce a renunțat la cariera de jucător, Chivu a început-o pe cea de antrenor. Tot în cadrul clubului din Milano. A preluat, mai întâi, formația U14, în 2018, apoi pe cea U17.

În septembrie 2020, Cristi Chivu a obținut licența UEFA PRO, care-i permite să antreneze orice echipă din lume, la orice nivel, la faimoasa școală de la Coverciano. I-a avut colegi de generație, printre alții, pe Andrea Pirlo – care, imediat, a preluat-o pe Juventus – Thiago Motta, Morgan De Sanctis sau Luca Toni.

A preluat apoi formația U18 cu care, în sezonul trecut, a ajuns până în semifinalele campionatului. Rezultatele sale au fost apreciate, așa că, de la 1 iulie 2021, șefii Interului au decis să-l promoveze la Inter Primavera, echipa U19.

Cum arată acum celebrul fotbalist român din Italia

Cristi Chivu a fost felicitat pe site-ul oficial al clubului Inter Milano. Sub titlul „La mulți ani Cristian!”, italienii au scris la superlativ despre fostul mare internațional român.

Muncă multă, dedicație, seriozitate și talent. Sunt doar câteva dintre puținele caracteristici care l-au făcut pe Cristi Chivu să fie peste restul.” au scris cei de la inter.it în cadrul articolului dedicat aniversării românului.

În articol se mai menționează că Cristi Chivu a evoluat timp de 6 sezoane în tricoul formației, adunând 167 de prezențe, 3 goluri și o lungă serie de trofee. Ei l-au asigurat pe Chivu de toată afecțiunea clubului și a fanilor.

La rândul său, Adelina, soția lui Cristi Chivu și-a felicitat „jumătatea” printr-o postare pe Instagram ce-l înfățișează pe Chivu alături de cele două fete ale cuplului, Natalia și Anastasia. „La mulți ani, iubirea mea!”, a scris cea care îi este soție din 2008.

Cristi Chivu și-a păstrat, la 41 de ani, alura sportivă și aerul ușor copilăresc și inocent ce l-au făcut o prezență aparte în rândul generației sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI