Fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe răpitoare. Daria face furori la 24 de ani, s-a transformat într-o tânără atrăgătoare

de: Andrei Simion
01 10. 2024

În 2006, apărea pentru prima oară pe micile ecrane, alături de tatăl, mama și fratele ei, în emsiunea prezentată de Cătălin Măruță. De atunci au trecut 18 ani, iar astăzi fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe răpitoare. Daria face furori la 24 de ani, iar toți au putut observa că s-a transformat într-o tânără atrăgătoare.

Cătălin Crișan, mândru de Daria și Raris

Unul din cei mai apreciați cântăreți români, Cătălin Crișan a reușit să-și lase amprenta asupra muzicii ușoare românești. Dar, cea mai mare realizare a sa sunt cei trei copii, Lara, din a doua căsătorie, Daria și Raris, amândoi călcându-i pe urme în muzică.

Cei doi, din mariajul cu Lucia Bubulac, astăzi sunt doi tineri extrem de talentați și frumoși, iar fanii au putut observa asta în cea mai recentă ediție a emisiunii „La Măruță”, unde au fost invitați.

De altfel, atât prezentatorul cât și cei doi își aduceau aminte de prima lor întâlnire. Se întâmpla în 2006, pe când Daria avea doar 6 ani, cântând alături de tatăl și mama lor.

Fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe răpitoare

Ajunsă astăzi la frumoasa vârstă de 24 de ani, Daria Crișan este o adevărată apariție, fiind extrem de frumoasă, pe cât de talentată este.

Ceea ce poate puțini știu, este că Daria a renunțat la Medicină, și a decis să-și încerce norocul în altă parte. Daria lua decizia de a da examen la UNATC, lucru care de altfel s-a și întâmplat, așa cum povestea tatăl tinerei, Cătălin Crișan:

„Daria a renunțat la Medicină în primul an și acum e în ultimul an la Institutul de Teatru.

Culmea este că nimic nu este întâmplător în lume, eu i-am spus de mult, eu am terminat Institutul de Teatru la clasa lui Florin Zamfirescu, iar ea este la clasa fetei lui Florin Zamfirescu.( nr. Stefana Samfira)”, a declarat Cătălin Crișan.

Raris Crișan a luat în serios cariera muzicală

Născut în 2004, Raris Crișan are astăzi 20 de ani, și se pare că îi calcă serios pe urme tatălui său. De altfel, așa cum tot Cătălin Crișan povestea, tânărul a reușit să intre la Conservator, aprofundându-și studiile muzicale:

„De Raris mă bucur extrem de mult că a intrat la Conservator, chiar a fost o surpriză, e în primul an la Conservator.

Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc, îmi doresc din tot sufletul să mă depășească, măcar să aibă 35 de ani de carieră cum împlinesc eu anul acesta, să aibă 70 de ani de carieră.

Să vină cel puțin atâta lume la spectacole la ei după 35 de ani de carieră, câtă vine la mine”, a mai spus celebrul artist.

Astăzi, ajuns la vârsta de 56 de ani, celebrul artist Cătălin Crișan se poate mândri cu cei trei frumoși copii ai săi, dar și cu o carieră spectaculoasă.