Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o jurata de la X Factor

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o jurata de la X Factor
Fiica Loredanei Groza a implinit 24 de ani. Surpriza de proportii pe care i-a pregatit-o jurata de la X Factor

Loredana Groza are toate motivele să fie mândră. Fiica ei, Elena, este o femeie în toată regula, având în vedere faptul că tânăra tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Celebra ei mamă i-a făcut o surpriză de zile mari. Cum și-a sărbătorit Elena Boncea ziua de naștere.

Cum arată fiica Loredanei Groza la 24 de ani

Loredana Groza a sărbătorit-o, recent, pe fiica ei Elena. Tânăra a împlinit 24 de ani, așa că celebrul ei părinte s-a ocupat de toate detaliile pentru a-i organiza o petrecere surpriză alături de cei dragi.

Ca orice mamă iubitoare, Loredana a avut grijă să-i facă o surpriză inedită fetei sale. Elena Boncea nici nu s-a așteptat la asta. Jurata X Factor România a surprins-o pe fiica sa la 12 noaptea, cu un tort aniversar, șampanie și artificii.

Binențeles, Loredana Groza nu s-a limitat doar la surpriza de la 00:00, ci i-a făcut și o urare specială fiicei sale, Elena, pe rețelele sociale. Artista i-a transmis un mesaj emoționant celei pe care a adus-o pe lume, în urmă cu 24 de ani.

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! (…) Să vină șampania! Mulți ani trăiască! (…) Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit. 💝🍾🎁🎉🎂 Tu ești Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea!

Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine!! Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet!! Te iubesc, mam!”, a fost urarea făcută de Loredana Groza către fiica ei, Elena.

Loredana Groza, gest umanitar incredibil

Recent, Lordana Groza a împlinit 52 de ani, prilej cu care și-a petrecut ziua de naștere pe scenă, iar banii strânși din bilete i-a donat în scop caritabil propunându-și să ajute la reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești.

„M-am gândit să facem acest concert şi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, cel mai frumos cadou, în loc de cadouri să fie un bilet şi banii să fie donaţi pentru reabilitarea unei secţii de copii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

E un proiect pe care îl susţin alături de medici pentru România.  Este fundaţia care mi-a propus această idee, ei au început aici, dar vor continua şi în alte şase oraşe şi aş vrea să le fiu alături, asa cum pot şi să îi inspir şi pe alţi artişti, şi nu doar artişti, şi oameni din alte profesii.

Sunt peste 30 de mii de copii care au nevoie de servicii medicale acolo şi au chiar mare nevoie de condiţii omeneşti. Vine Smiley, vine Oana Sârbu, prima oara cântăm în duet, pe o scena amândouă, Connect-R, cu care am o istorie, suntem de foarte mulţi ani împreună. Nadir va fi.”, mărturisea diva la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe