Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate. Prin ce trece micuța Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate. Prin ce trece micuța Sofia
Fiica Biancai Dragusanu are probleme de sanatate Prin ce trece micuta Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu trece prin clipe dificile. Vedeta are o viață extrem de agitată, însă nu doar pe plan amoros, căci acum are și probleme cu fiica ei Sofia.

Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate

De mai bine de trei luni se chinuie Bianca Drăgușanu să afle ce fel de afecțiune are fetița ei, care tușește de aproape o lună. A mers cu ea la mai multe analize, inclusiv la alergolog și au făcut analize de plămâni.

Pentru că nu a reușit să afle nimic, vedeta a apelat la un profesor doctor din Cluj pentru a îi trata problema de sănătate micuței Sofia.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru actualitate.net.

În plus, cea mică a avut probleme și la grădiniță, acolo unde a venit mușcată de către o colegă de-a ei. A avut o vânătaie care a persistat o săptămână, a povestit mama ei.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, „bruiată de dăunători”

Ea a mai vorbit despre faptul că este într-un continuu scandal cu fostul ei soț, Alex Bodi, însă a afirmat că nu vrea să dea atenție unor astfel de „dăunători”.

„În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a completat Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI