Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, despărțire din cauza Asia Express? Ce se întâmplă între ei

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțire din cauza particitării artistului al Asia Express?

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relația sa cu fiica Andreei Esca sub semnul întrebării? Ce se întâmplă între cei doi tineri și care este motivul pentru care amorezii și-ar putea spune adio?

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire din cauza Asia Express?

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh a început să scârțâie? Plecarea cântărețului din România i-a făcut pe cei mai mulți să se întrebe cum vor reuși amorezii să stea atât de mult timp unul fără celălalt. Din fericire, coechipierul lui Velea s-a reîntors bine în țară, cu o experiență de neuitat la purtător. După ce cântărețul a revenit în România, a susținut că nu și-a mai pus stop la nimic, mai ales la mâncare. Acesta a mărturisit că și-a făcut toate poftele și că nu l-a mai interesat dacă se îngrașă sau nu, motiv pentru care a reușit să pună peste 12 kilograme într-un timp destul de scurt. Conform cancan.ro, nu ar fi exclus la fiica Andreei Esca să-i spună adio lui Mario din cauza neglijenței sale în ceea ce privește dieta. În episodul difuzat în urmă cu câteva zile, fanii competiției de aventură au aflat că Velea și Fresh au părăsit printre primii cursa. Iubitul Antoniei a susținut că show-ul este foarte greu și că nu și-ar fi permis fizic să stea mai mult, din cauza alimentației de acolo.

„Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura”
Alex Velea

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, la un pas de despărțire
Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, la un pas de despărțire

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors”

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”
Mario Fresh

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI