Fiica Andreei Esca și-a filmat camera de cămin. În ce condiții trăiește Alexia în Londra. VIDEO

Fiica Andreei Esca și-a filmat camera de cămin. În ce condiții trăiește Alexia în Londra. VIDEO
Alexia, fiica Andreei Esca, a ales să meargă la studii în Londra

Fiica Andreei Esca, Alexia, a ales să-și continue studiile în afara țării, iar în acest sens ea le-a oferit prietenilor virtuali imagini cu noul loc în care trăiește. Fire activă pe rețelele de socializare, Alexia le-a arătat fanilor imagini cu camera ei de cămin, din Londra, care i-a devenit casă.

Cum arată camera de cămin, în care locuiește fiica Andreei Esca

Pentru că mulți internauți și-au dorit să vadă locul în care stă fiica Andreei Esca pe perioada studiilor, în Londra, Alexia s-a conformat dorinței și a realizat un „cămin tour”.

Aceasta urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts, mutându-se în Anglia pentru studii în toamna anului trecut. La acel moment, Alexia le-a arătat prietenilor virtuali cum arată căminul, din Londra, în care stă.

Imaginile au fost postate, în cadrul unui vlog, pe canalul tinerei de youtube.”Ce îmi place este că sunt foarte mulți oameni diferiți, învăț super multe chestii. Facultatea îmi place foarte mult, fac lucruri creative, despre fashion, pr, marketing„, spunea Alexia, la scurt timp de când a început cursurile universității din Londra.

Internauții s-au arătat plăcut surprinși de felul în care arată camera ei de cămin.

Alexia și Mario Fresh, iubire de adolescenți

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproape trei ani, timp în care s-au afișat de mult ori împreună la evenimentele publice.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, cei doi îndrăgostiți au povestit cum a luat naștere povestea lor. „Da, putem spune că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă știam deja unul de altul, dar nu ne întâlniserăm până atunci.

După „bună, eu sunt Alexia!“, „bună, eu sunt Mario!“, lucrurile au evoluat rapid până la primul „te iubesc“”, au mărturisit ei în cadrul interviului.

Alexia și Mario sunt încă la vârsta adolescenței, așa că în ciuda sentimentelor pe care le trăiesc, sunt conștienți că este mult prea devreme să vorbească despre căsătorie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI