Câți bani ar primi concurenții Exatlon, emisiunea Kanal D. Faimosii si Razboinicii castiga o mica avere

Exatlon a transformat Kanal D. De la o televiziune cu telenovele turcești, a intrat în atenția tuturor. Dar cum a fost pentru concurenți?

Prima ediție Exatlon s-a derulat în 2018 și a adus recorduri de audiență pentru Kanal D. Emisiunea nu promitea nimic mai mult decât altele, de același tip. Doar că au fost concurenții care au făcut diferența. Ca idee, la Exatlon se întrec două echipe: Faimoșii și Războnicii.

La Faimoși sunt vedete din România. La Războinici, cumva previzibil, sunt oameni obișnuiți, atleți și nu numai. Între timp, Exatlon a ajuns la a treia ediție și deja s-a aflat câștigătorul.

Cu siguranță onorariile pentru vedete au fost mari, dar cum a fost pentru concurenții obișnuiți?

Cât ar fi câștigat concurenții de la prima ediție de Exatlon?

În principiu, la Exatlon, cei de la Războinici s-au întrecut cu gândul la premiul cel mare. Și când vorbim de 100.000 de euro, e un premiu consistent. Până acum, banii ar fi fost destul de puțini. Conform surselor apropiate emisiunii Exatlon, fiecare concurent ar fi primit 700 de lei pe săptâmână.

Sumele au crescut la 1.500 de lei spre final. În fapt, au crescut pe măsură ce emisiunea a crescut. Cu fiecare prag nouă de audiențe, Kanal D a mărit sumele. Astfel, spre final, fiecare concurent de la Războinici ar fi câștigat circa 2.000 de lei săptămânal.

Însă, într-o serie de dezvăluiri pentru publicația Click!, o vedetă de la Exatlon a venit cu cifre ceva mai bune. Conform acesteia, al cărei nume n-a fost divulgat, vedetele au primit între 4 – 5.000 de euro pe săptămână. De cealaltă parte, de la Războinici, concurenții ar fi primit puțin peste 1.000 de euro pe săptămână.

Vedeta care a participat a spus că i s-a părut o sumă bună, dar apoi a evaluat condițiile.

„În primul rând, primeam mâncare puţină, proastă. Aveam raţie. Eram înfometaţi tocmai pentru a fi înrăiţi şi pentru a ridica spiritul competiţiei în felul acesta. Aşa ajungeam să ne jignim, să ne provocăm la bătaie, fiind un scop de bază pentru a face show-ul  mai interesant. E greu pentru o femeie într-o asemenea competiţie”, a spus aceasta sub protecția anonimatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI