Andreea Esca oare a văzut-o când a plecat de acasă? Cum a apărut fiica sa la un eveniment monden

Andreea Esca oare a văzut-o când a plecat de acasă? Cum a apărut fiica sa la un eveniment monden

Andreea Esca a fost prezentă la petrecerea Viva!, dar, cu siguranță nu s-a uitat prea bine la cum s-a îmbrăcat fiica sa, Alexia Eram, pentru eveniment. A fost cea mai interesantă prezență de la Viva! Party, unde a fost însoțită de iubitul său, Mario Fresh.

O fi văzut Andreea Esca ținuta fiicei sale?

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute de la petrecerea Viva!, eveniment care a avut loc miercuri seara, 22 mai. Este un eveniment care se ține anual și unde mai multe vedete vin pentru a-și etala ținutele scumpe și extravagante.

Elegantă și atrăgătoare, tânăra în vârstă de 18 ani a acceptat invitația și a venit la petrecere, alături de iubitul său, Mario Fresh. Alexia a purtat o rochie neagră, foarte scurtă și cu pene, asortată cu pantofi de aceeași culoare. A purtat părul prins în coadă și a avut un machiaj discret, nimic strident în această privință.

alexia eram andreea esca

Iubitul ei, Mario Fresh, pe numele său din buletin, Mario Gălățeanu, a fost și el îmbrăcat elegant, cu pantaloni și cămașă albe, sacou bleumarin în dungi și teneși care combinau ambele culori, ca să se asorteze cât mai bine.

La petrecere au fost prezenți și părinții Alexiei, Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram. Prezentatoarea de la PRO TV pare tare mândră de fiica ei, care i-a moștenit frumusețea.

Vezi AICI mai multe imagini cu aceștia.

Ce vedete au venit la Viva! Party

Acolo unde a fost Mario Fresh, evident că nu puteau lipsi Alex Velea și Antonia. Cântărețul a avut la rândul lui o ținută interesantă care a ieșit în evidență, iar mulți s-au mirat pentru că acesta a venit îmbrăcat cu fustă.

La eveniment au mai fost prezente și alte vedete: Andreea Marin, Monica Bârlădeanu, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Alina Eremia, Nicoleta Nucă, Mira, Anda Adam, Elena Ionescu, Daniela Gyorfi, Ana Baniciu, Lora, Sore, Andreea Bălan, Ruby, Ramona Olaru, Brigitte Năstase, Cristina Șișcanu, Bianca Drăgușanu, Adina Buzatu, Anamaria Prodan, Alina Sorescu, Doinița Oancea, Anca Serea, Lili Sandu cu iubitul ei, Ruby, dar și Răzvan Simion, Dani Oțil, Cătălin Măruță, artistul Jorge.