Fiica Andreei Berecleanu și-a eclipsat mama! Eva Zăhărescu a avut o apariție de milioane FOTO

Fiica Andreei Berecleanu și-a eclipsat mama! Eva Zăhărescu a avut o apariție de milioane FOTO
Eva Zăhărescu, apariție de milioane. Cum s-a afișat fiica vedetei Andreea Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu.

Eva Zăhărescu, apariție de milioane la nunta lui Adrian Oianu. Tânăra în vârstă de 20 de ani a eclipsat-o chiar și pe mama sa. Nu este nicio urmă de îndoială – Eva Zăhărescu moștenește cele mai frumoase trăsături de la Andreea Berecleanu. Vezi mai jos cum s-a afișat tânăra studentă de la Londra la evenimentul privat, organizat în weekend.

Eva Zăhărescu, apariție de milioane la nunta lui Adrian Oianu

Fanii Andreei Berecleanu au admirat-o dintotdeauna pe fiica vedetei, Eva Zăhărescu. Tânăra în vârstă de 20 de ani are trăsături extraordinar de frumoase. Cu siguranță, pe toate le-a moștenit de la mama sa, pe care a reușit să o eclipseze la evenimentul de weekendul trecut.

De această dată, internauții au rămas muți de uimire când au văzut-o pe tânăra studentă. Deși mulți probabil nu s-ar fi așteptat la asta, fiica Andreei Berecleanu a furat toate privirile! În cadrul idilic de la nuntă, Eva Zăhărescu a fost în centrul atenției, după mirii prospăt căsătoriți.

Eva Zăhărescu a participat în weekend la un eveniment privat organizat în zona Pădurilor Regale din București. Mai exact, familia tinerei vedete a participat la nunta lui Adrian Oianu. Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan au fost nașii designerului care s-a căsătorit religios în urmă cu puțin timp.

La petrecere și-a făcut apariția, bineînțeles, și fiica nașei designerului Adrian Ioanu. Eva Zăhărescu a făcut senzație la nuntă. Tânăra s-a prezentat la eveniment îmbrăcată foarte sexy. Plină de senzualitate, vedeta a cochetat cu camera și a reușit să își surprindă fiecare formă a trupului într-o manieră care i-a înnebunit cu adevărat pe internauți.

Cum s-a îmbrăcat fiica Andreei Berecleanu la evenimentul privat

Fotografiile publicate pe conturile și paginile de pe platformele sociale i-au lăsat pe toți fanii muți de uimire. Tânăra nu ratează nicio ocazie de a se fotografia în cele mai frumoase circumstanțe. Și niciodată nu uită de internauții care o urmăresc. Nu cu mult timp în urmă, fiica Andreei Berecleanu a împărtășit câteva momente de la nuntă cu fanii săi.

Eva Zăhărescu s-a aflat cu adevărat în centrul atenției la evenimentul privat din Capitală. Înaltă și slabă, tânăra a știut să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice. Nu este nevoie să spunem noi foarte multe, fiindcă imaginile din galeria FOTO vorbesc de la sine.

Eva Zăhărescu a știut exact cum să-și aleagă ținuta pentru nunta parcă ruptă din cărțile cu basme. Într-un cadru plin de lumânări și sfeșnice, fiica Andreei Berecleanu s-a afișat cu o rochie verde, scurtă în față și lungă în spate, cu decolteu adânc și multe volănașe