08 sept. 2020 | 12:12

Fiica Andreei Berecleanu, în costum de baie! Eva Zaharescu arată demențial la vârsta ei

Monden
Fiica Andreei Berecleanu, în costum de baie! Eva Zaharescu arată demențial la vârsta ei
Fiica Andreei Berecleanu, în costum de baie! Eva Zaharescu arată demențial la vârsta ei

Eva Zaharescu nu mai este fetiţa adorabilă cunoscută de toată lumea. Fiica Andreei Berecleanu s-a fotografiat în costum de baie şi arată demenţial. La cei 18 ani ai săi, este o tânără superbă!

Cum arată fiica Andreei Berecleanu în costum de baie

Vremurile în care adolescenta Eva Zaharescu apărea în pictoriale cu mama sa celebra au apus de mult timp. În vârstă de aproape 19 ani, fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o tânără superbă. De curând, aceasta a publicat câteva fotografii de-a dreptul incendiare pe contul său de Instagram (le puteţi vedea în galeria foto de mai sus). Eva a pozat sexy, într-un costum de baie minuscul, şi şi-a arătat formele perfecte. Deloc timidă, fiica fostei știriste de la Antena 1 a încins reţeaua de socializare.

Deşi moşteneşte frumuseţea de la mama sa, Eva a dorit să facă nişte modificări în ceea ce priveşte felul în care arată. Mai exact, tânăra are o intervenţie mai mult decât vizibilă la nivelul buzelor. Acestea sunt mult mai mari decât înainte, deşi Andreea a susţinut întotdeauna că nu este de acord cu astfel de schimbări în rândul femeilor tinere.

“Noi lucrăm foarte mult la capitolul educație estetică. Dar fetele tinere se uită mai degrabă spre America decât spre Europa. Din păcate! De aceea, sânii vor fi mai mari decât ar trebui să fie, buzele vor fi mai mari decât în mod normal. Dacă vrei să faci o volumizare, poți să o faci în mod natural, respectând conformația buzelor”, a declarat Andreea Berecleanu în emisiunea ”La cină” de pe Digi 24.

Fiica Andreei Berecleanu, în costum de baie! Eva Zaharescu arată demențial la vârsta ei

Fiica Andreei Berecleanu, în costum de baie! Eva Zaharescu arată demențial la vârsta ei

Eva Zaharescu studiază în Londra

Fiica lui Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu studiază la Londra de doi ani de zile.

“Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea.

Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, spunea Andreea Berecleanu, în 2018.

Cei doi foşti jurnalişti au divorţat în 2013, iar în septembrie 2016 Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu medicul estetician Constantin Stan.

„Eu învăţ foarte multe lucruri de la el. Şi eu am mai spus că relaţia noastră, din punctul meu de vedere, a venit la momentul cel mai bun al vârstei mele, momentul în care m-am simţit în stare să-l înţeleg aşa cum trebuie din punct de vedere al maturităţii emoţionale. E un exemplu. Dar îţi spun eu şi ce-a învăţat el de la mine. A învăţat să trăiască sâmbăta şi duminică, să se bucure în weekend, să iasă pe străzi şi să profite de vremea frumoasă”.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Singurul loc din România unde poți sta în hamac la 200 de metri altitudine, între stânci
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro