Fiica Andreei Bănică a plâns în Ajun de Crăciun. Ce a pățit micuța Sofia

Fiica Andreei Bănică a plâns în Ajun de Crăciun. Ce a pățit micuța Sofia
Sofia, fiica Andreei Bănică, emoționată în Ajunul Crăciunului. Ce și-a dorit de la Moș Crăciun

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, au fost invitate în ediția specială a emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D, din 24 decembrie, Ajunul Crăciunului. Cele două au pășit vesele în platou, au cântat, au vorbit despre distracția din familia lor din această perioadă, însă tonul discuției s-a schimbat atunci când micuța a fost întrebată ce și-ar dori de la Moș Crăciun în acest an. Mama sa, de asemenea, s-a emoționant vorbind despre acest subiect.

Sofia, fiica Andreei Bănică, emoționată până la lacrimi în Ajun de Crăciun

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, au fost invitate pentru a petrece puțin timp pe micul ecran, în Ajunul Crăciunului, la ”Teo Show”. Cele două s-au asortat, ambele purtând ținute sobre, dar elegante, la care au adăugat și ceva sclipici. Mama, pe rochie, iar fiica pe ploape, fiind una dintre puținele ocazii în care aceasta se machiază, după cum a precizat chiar ea în cadrul show-ului de la Kanal D.

Ajunsă la marea întrebare din Ajun, anume ce cadou vrea să găsească sub brad din partea lui Moș Crăciun, micuța i-a emoționat pe cei din jur, în special pe mama sa, cu răspunsul. Sofia a declarat că dorește ca bunicul ei din partea tatălui să se facă bine, bărbatul ajungând în spital din cauza unor probleme de sănătate. În completare, Andreea Bănică a spus că toată familia are speranța că bunicul se va face bine cât mai curând.

„Vreau să se facă taie (n.r. tataie) bine, să vină acasă de Crăciun”, a spus Sofia.

„Cel mai mult își dorește exact ce a spus înainte: să vină taie acasă, pentru că e în spital. Ne dorim să ajungă cât mai repede acasă și să se facă bine. Sperăm…”, a continuat Andreea Bănică.

Duet mamă-fiică

Andreea Bănică și-a impresionat fanii în acest an, de sărbători, cu o colaborare alături de fiica sa. Cele două au cântat pentru prima oară împreună colinde, moment care marchează și primul pas al Sofiei către muzică.

„Și eu, și Sofia, ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru”, a povestit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI