22 mart. 2024 | 12:36

Fetiţa din imagine a devenit o cântăreaţă tare iubită în România. Şi tatăl ei e celebru, îţi dai seama cine este?

Monden
Fetiţa din imagine a devenit o cântăreaţă tare iubită în România. Şi tatăl ei e celebru, îţi dai seama cine este?

Știm că îți plac provocările, așa că, ne-am gândit să vedem dacă îți dai seama cine este fetiţa din imagine, iar ca un prim indiciu, îți spunem că a devenit o cântăreaţă tare iubită în România, la fel și tatăl ei, fiind poate mai celebru. Îţi dai seama cine este fetiţa din imagine? Dacă nu, citește mai departe, și află despre cine este vorba.

Îţi dai seama cine este fetiţa din imagine?

Atunci când ne uităm la pozele din copilăria noastră, inevitabil ne sare în ochi inocența și imaginile cu noi fără griji, și simțind dragostea părinților. Cam același lucur îl putem spune și despre imaginile despre care vorbim azi și, implicit, despre fetiţa din imagine. Ca prim indiciu, îți spunem că a devenit o cântăreaţă tare iubită în România.

Astăzi, în vârstă de 31 de ani, fetița din imagine a luat-o pe urmele tatălui ei, de altfel foarte celebru în lumea muzicii românești, dar mai are și un frate. Știm, nu ți-am dat prea multe indicii pentru a-ți da seama despre cine este vorba, dar ai răbdare. Toate la timpul lor!

Fetiţa din imagine a devenit o cântăreaţă tare iubită

Având ca model cariera mult mai celebrului ei tată, era inevitabil traseul pe care avea să și-l aleagă pentru restul vieții, iar aparițiile sale recente nu au făcut altceva decât să certifice că a fost cea mai bună alegere.

Fetiţa din imagine a devenit o cântăreaţă tare iubită în România. Şi tatăl ei e celebru, îţi dai seama cine este

Românii au putut s-o urmărească și în prestațiile sale, unele excepționale, în cadrul show-ului difuzat de Antena 1, ”Te Cunosc de Undeva”, dar și făcând o echipă redutabilă în reality-show-ul „Asia Express”, precum și prin recenta nuntă cu 300 de invitați. Ai deja trei indicii până acum, dar tot nu ți-ai dat seama cine este fetiţa din imagine, nu-i așa?

Ana Baniciu, fiica lui tata, la fel de celebră

Așa cum, deja ai aflat, este vorba de Ana Baniciu, fiica mult mai celebrului artist român Mircea Baniciu, și care, în 2023 s-a căsătorit religios cu Edy Kovacs. Ba mai mult de-atât, este și o viitoare și fericită mămică, ceea ce-l va bucura pe tatăl artistei extrem de mult. Despre sarcina sa și proaspăta familie, Ana Baniciu declara recent că „Familia noastră se împlinește”.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care va dau cea mai importantă veste de până acum!

Familia noastră se împlinește! Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu!

Mulțumesc, mama!, a transmis Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Fetiţa din imagine a devenit o cântăreaţă tare iubită în România. Şi tatăl ei e celebru, îţi dai seama cine este

Ana Baniciu și Edy Kovacs

Dar, cuplul, alături de buna sa prietenă Raluka, a trecut prin momente grele, după declanșarea războiului dintre forțele Hamas și armata Israelului, cele două făcând dezvăluiri din infernul din Israel. În cele din urmă, după sperieturi și situații puțin tensionate, cele două reveneau în România, iar acum vedeta își vede de sarcină și de familie.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro