Fetiță de 3 ani, în comă după ce a înghițit o pastilă de ecstasy

Autor: Chivu Ana - 16:54, 20 iul. 2019
O fetiță de 3 ani a ajuns în comă după ce a înghițit o pastilă de ecstasy

O fetiță de doar 3 ani se află în comă după ce a înghițit o pastilă de ecstasy pe care a găsit-o la locul de joacă. Unde s-a petrecut totul și care este starea micuței actuale de sănătate?

Fetiță de 3 ani, în stare critică după ce a înghițit o pastilă de ecstasy

O fetiță se afla în vacanță cu mama ei și cei doi frați ai săi. Incidentul care a făcut-o pe micuță să intre în comă s-a petrecut în Santa Eulalia, după ce aceasta a înghițit o pastilă de ecstasy găsită la locul de joacă unde se afla. Autoritățile suspectează că pastila a fost aruncată intenționat de către un utilizator sau comerciant de droguri. Din păcate, copilul a confundat-o cu ceva dulce, conform The Sun. Fetița a fost internată în cursul zilei de vineri la un spital din Ibiza, iar mai apoi a fost transportată cu elicopterul la Mallorca, din cauza faptului că starea de sănătate i s-a înrăutățit.

„Era în vacanță în Ibiza. Testele au confirmat că a fost un comprimat de ecstasy și anchetatorii lucrează la teoria pe care cineva o scăpase în parc, iar fetița a crezut că a fost dulce”, au declarat autoritățile locale. Santa Eulalia este al în topul 3 al celor mai mari orașe din Ibiza și este cunoscută ca fiind o destinație perfectă pentru familii. Are un număr impresionant de iahturi și o serie de restaurante.

O fetiță de 3 ani, în comă după ce a înghițit o pastilă de ecstasy găsită la locul de joacă
O fetiță de 3 ani, în comă după ce a înghițit o pastilă de ecstasy găsită la locul de joacă

Între viață și moarte din cauza unei banalități

O fetiță de 3 ani din comuna Plopana, județul Bacău, a ajuns în comă după ce i-a căzut un televizor în cap. Conform IPJ Bacău, micuța se afla alături de ceilalți cinci frați. În lipsa părinților, unul din ei s-a urcat pe dulap, s-a dezechilbrat și a făcut televizorul să cadă pe cea mică.

„S-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, potrivit Ziarul de Bacău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI