Fetița Cristinei Cioran rămâne la Terapie Intensivă. Informații de ultimă oră: ce se întâmplă cu ea EXCLUSIV

Fetița Cristinei Cioran rămâne la Terapie Intensivă. Informații de ultimă oră: ce se întâmplă cu ea EXCLUSIV
Ce se întâmplă cu fiica Cristinei Cioran, aflată în spital

Cristina Cioran s-a externat astăzi, dar fără Ema! Iubitul actriței a făcut dezvăluiri triste despre micuța lui fiică. Se pare că aceasta o să mai rămână la Terapie Intensivă până când va lua în greutate, fiind monitorizată de medici.

Cum se simte fetița Cristinei Cioran. Vedeta s-a externat din spital

Cristina Cioran s-a externat în timpul zilei de astăzi, după ce a devenit mamă în urmă cu câteva zile. Vedeta a ajuns însă singură acasă, micuța rămânând în continuare la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal.

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator.

Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă.”, a declarat Alexandru Dobrescu în exclusivitate pentru PlaytechImpact.

Cât va mai rămâne micuța Ema în spital. Detalii sfâșietoare

Proaspătul tătic a mărturisit și motivul pentru care micuța va rămâne singură, în spital. Ema trebuie să ajungă la o greutate potrivită înainte de a merge acasă, unde o așteaptă părinții săi nerăbdători.

„Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme.”, ne-a mai spus iubitul actriței.

Când o să fie botezată fetița Cristinei Cioran

De asemenea, omul de afaceri ne-a mai mărturisit și faptul că, în urma celor petrecute, cei doi nu au chemat un preot să le citească o rugăciune sau să le boteze fetița în spital.

„O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru.

Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine.”, ne-a declarat, în exclusivitate, acesta.

Calvarul Cristinei Cioran. Prin ce a trecut actrița

Cristina Cioran a născut pe data de 18 iulie, dar de atunci vedeta trăiește un adevărat calvar. Micuța s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, din cauza unui fibrom dezvoltat întimpul sarcinii.

De asemenea, actrița s-a simțit extrem de rău și epuizată, după operația de cezariană și după cele petrecute. Extrem de îngrijorată pentru micuța ei, ea le-a transmis fanilor să se roage pentru ea și fetița ei.

A doua zi, actrița a precizat că și-a mai revenit, vorbind și despre starea în care se afla.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super.

Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Ce probleme a avut Cristina Cioran în timpul sarcinii

În luna martie a acestui an, Cristina Cioran anunța public că este însărcinată și urmează să devină mamă. Încă de la început, vedeta a declarat că are anumite probleme de sănătate care o necăjesc.

“Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului.

Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare.

Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, spunea Cristina Cioran într-o emisiune TV.