Fetișurile bizare ale lui Charlie Chaplin. Ce își obliga soția să facă în dormitor, cu alte persoane

Fetișurile bizare ale lui Charlie Chaplin. Ce își obliga soția să facă în dormitor, cu alte persoane
Fetișurile lui Charlie Chaplin

Charles Spencer Chaplin, cunoscut ca Charlie Chaplin, a fost un actor și regizor englez, descris de întreg mapamondul ca fiind cel mai mare comediant al tuturor timpurilor. Printre alte personaje interpretate, a fost om, cu o poveste de viață impresionantă și o evoluție pe măsură. La fel au stat lucrurile și în iubire. A doua soție a povestit că artistul avea fetișuri bizare. O împrumuta altor bărbați, dar voia să o vadă și în compania altor femei.

Fetișurile bizare ale lui Charlie Chaplin

Charlie Chaplin nu a fost un sfânt. Actorul obișnuia să facă amor cu minore și să afișeze o cruzime de nedescris în relația cu ele. Educația sa a influențat succesul și eșecul relațiilor sale viitoare. El a fost nevoit să se căsătorească cu cea de-a doua soție după ce a lăsat-o însărcinată la 15 ani. În documentele de divorț se arată că actorul avea cereri sexuale degradante. În anul 1927, Lita Grey descria tratamentul la care era supusă de faimos drept „revoltător și inuman”.

Legendarul actor a cunoscut-o pe Lita când avea opt ani, înainte să apară în filmul său, ”The Kid”, dar a deschis o legătură cu aceasta când avea 15 ani. După ce a rămas însărcinată, mama fetei a amenințat că îl va raporta dacă nu o duce la altar. Conform legislației californiene, Chaplin ar fi putut fi acuzat de viol.

Temându-se de pedeapsă, acesta a organizat o nuntă discretă în Mexic, care a avut loc în data de 25 noiembrie 1924. Mariajul a fost un coșmar pentru partenera sa. În cei trei ani de căsnicie a născut doi băieți, iar documentele de divorț dezvăluie că a fost forțată să comită acte sexuale ilegale în California în 1920. Starul i-a cerut inclusiv să ia parte la un trio cu o altă femeie.

Cererile erau revoltătoare 

Cândva, el a țipat la soție și i-a spus: „Toţi oamenii căsătoriţi fac astfel de lucruri. Eşti soţia mea şi trebuie să faci ceea ce vreau eu să faci”.

„Cererile erau revoltătoare, degradante şi jignitoare pentru Lita Grey şi arătau o totală lipsă de respect. Erau respingătoare pentru decenţa sa morală”, scriau ziarele la vremea respectivă.

La momentul partajului, dorințele perverse ale actorului începuseră să facă deliciul presei. Povestea i-a provocat lui Chaplin o criză nervoasă, pe măsură ce solicitările pentru interzicerea filmelor sale creșteau. Grey a ieșit în câștig după separare. Judecătorul a decis în favoarea sa, ca atare a reușit să îl lase pe fostul soț fără 557.000 de lire sterline, 8 milioane de lire astăzi.