Ferma 2020. Prietena Andreei Bălan intră în ferma! Concurenta surpriză care va da ochii cu George Burcea

Ferma 2020. Prietena Andreei Bălan intră în ferma! Concurenta surpriză care va da ochii cu George Burcea
Ferma 2020. Prietena Andreei Bălan îi ia locul Vivianei Sposub 

Surpriză în Ferma! Celebra emisiune care a pus pe jar pe toată lumea în sezonul acesta aduce în prim-plan o nouă situație încâlcită. Prietena Andreei Bălan vine în competiție după plecarea Vivianei Sposub.

Ferma 2020. Prietena Andreei Bălan îi ia locul Vivianei Sposub

Spiritele se așteptă să se încingă din ce în ce mai tare în zilele ce vor urma. Situația în care se află acum George Burcea este una sensibilă, mai cu seamă că Andreea Antonescu vine în Ferma! Dacă s-a gândit sau nu la cele ce s-au petrecut deja în locația de dincolo de București nu se știe, dar solista clar va da piept unui scenariu aparte când va călca în competiție.

Prietena și colega de trupă a fostei soții a lui Burcea sigur va avea reacții delicioase atunci când va auzi de momentele intime dintre Viviana și George și de conexiunea de care au avut parte mai ales în ultimele zile. Amintim că protagoniștii primului sărut din Ferma au stat legați de mâini 24 din 24 și au împărțit totul la doi începând cu treburile casnice și terminând cu patul din casa fermierului șef, avantajul primordial al Vivianei.

Andreea crede în provocări și nu e speriată de ideea de a face parte din oricare echipă, chiar dacă a crescut la oraș. Cum va fi primită de colegi și cu cine va empatiza mai tare vom afla marți, de la orele 21:30, pe Pro TV.

”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi- am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”
Andreea Antonescu (Sursa: comunicat Pro TV)

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma 2020
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma 2020

Ultimul duel a scos-o din joc pe Viviana Sposub

Recenta probă de la hambar a fermierilor le-a adus o veste extrem de proastă. George Burcea a fost fermierul șef al săptămânii după propunerea Anisiei Gafton, nominalizându-i ca servitori pe Viviana și Paul. Cu toate astea, la duel au fost propuși celebrul pilot de raliuri și de avion și cunoscutul actor.

Din păcate, Mihaela Rădulescu a schimbat regulile jocului și a adus în prim-plan o regulă pe care fanii show-ului nu au mai văzut-o – dubla eliminare. Băieții au trebuit să-și ia o parteneră de încredere pentru o probă în doi, iar câștigători au fost Paul Diaconescu și Elena Chiriac.