Ferma 2020. Cezar Ouatu și-a dezvăluit secretul! Ce a făcut înainte de a merge în emisiunea PRO TV

Ferma 2020. Cezar Ouatu și-a dezvăluit secretul! Ce a făcut înainte de a merge în emisiunea PRO TV
Ferma 2020 Orășeni vs Săteni: Ce a făcut Ouatu înainte să vină la emisiune?

Cezar Ouatu a dezvăluit modul prin care s-a pregătit pentru apriga experiență de la Ferma. Ce a făcut înainte de a părăsi luxul de acasă pentru viața la țară, departe de condițiile comode cu care a fost obișnuit până acum?

Ferma 2020 Orășeni vs Săteni: Ce a făcut Ouatu înainte să vină la emisiune?

Cezar Ouatu a fost unul din concurenții la care nimeni nu s-a așteptat. Acesta a lăsat luxul de acasă și a pășit încrezător în aventura Ferma 2020. Emisiunea care te face să te adaptezi oricăror condiții, dacă ești puternic, a revenit pe micile ecrane sub un nou format. Acum, cei care au acceptat provocarea trebuie să se obișnuiască ușor, ușor cu statutul ales din prima dintre cele două categorii existete: săteni sau orășeni. Viața cunoscutului cântereț de operă nici că putea să-l lase să participe în dreptul sătenilor, pentru că la bază este un băiat de oraș, școlit la cele mai înalte instituții din Italia și plimbat pe marile scene din această lume.

Contratenorul a cântat alături de nume mari precum Angela Ghiorghiu sau chiar Andrea Bocelli. Artistul a lăsat pentru scurt timp scena și aplauzele oamenilor pentru experiența din Ferma, de care s-a plâns încă din prima zi. Dat fiind faptul că orășenii au ajuns pe locul doi în locuința ce are să le fie casă preț de câteva luni bune, nu au primit bagajele, așa că s-au văzut nevoiți să se descurce cu ceea ce au avut la ei și pe ei în seara cu pricina.

Contratenorul nu se aștepta la greutatea acestei experiențe

A doua zi nu a decurs nici ea mai bine, pentru că Cezar s-a plâns unui grup de colege că nu s-a odihnit, nu se simte deloc în apele lui și nu se aștepta de niciun fel ca aceasta să fie realitatea din spatele reality show-ului. Pentru a reveni în atenția publicului ce avea mai încolo să-l cunoască prin prisma bărbatului muncitor de la Fermă, înainte de a pleca a oferit un interviu picant pentru sodelicios.ro, unde a dezvăluit mai multe detalii despre etapele prin care a trecut înainte de a-și părăsi confortul de acasă.

„Nu m-am pregătit în niciun fel, decât din punct de vedere psihic pentru că am încercat să anticipez anumite așteptări pe care le aveam, dar care s-au dovedit complet diferite. Totul este mai greu și mai intens. Cel mai mult m-am pregătit psihologic de despărțirea de familie, iubită, iar apoi am plecat cu capul înainte fără să mă gândesc cât de intens poate să fie”
Cezar Ouatu (Sursa: sodelicios.ro)