Femeie, oarbă timp de 15 ani din cauza malpraxisului. Ce i-ar fi spus medicul ei e șocant

Femeie, oarbă timp de 15 ani din cauza malpraxisului. Ce i-ar fi spus medicul ei e șocant
Totul despre femeia care a fost oarbă timp de 15 ani din cauza unui diagnostic greșit sursă foto: mirror.co.uk

O femeie nu a mai văzut chipul celor dragi timp de 15 ani, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Aceasta a suferit enorm în momentul în care și-a pierdut vederea, fiind nevoită să învețe să se descurce fără să se bucure de cei din jurul său sau să observe cât de mult a crescut propria fiică.

Poveste uluitoare. Cum a rămas o femeie oarbă din cauza unui diagnostic greșit

Connie Parker nu s-a bucurat de fețele copiilor săi și a suferit enorm pentru că nu știa cum arată fiica ei, ajunsă la vârsta maturității. În momentul în care și-a pierdut vederea, nepotul său cel mare avea doar trei săptămâni. Aceasta a descoperit cu stupoare că totul a pornit de la un diagnostic greșit.

Mai exact, în trecut, Connie Parker a aflat de la medici că suferă de glaucom sau dezlipire de retină. Cu toate acestea, ea avea cataractă, care putea să fie îndepărtată cu ușurință. Ea și-ar fi putut recăpăta vederea extrem de ușor, însă a fost oarbă timp de 15 ani din cauza malpraxisului, potrivit mirror.co.uk.

„Oamenii trebuie să se supună unui nou control, pentru că am fost oarbă timp de 15 ani, probabil fără niciun motiv. Ei fac operaţii de cataractă de ani de zile.”, a transmis onnie Parker, din Aurora, Colorado, SUA.

Prin ce a trecut femeia

În 2003, Connie Parker și-a dat seama că are probleme cu vederea. Aceasta a mers la medic pentru a face un control, însă i s-a spus că are glaucom. În trei săptămâni, femeia a observat că starea ei se înrăutățește. Ea a fost nevoită să treacă prin numeroase provocări.

„Trei săptămâni mai târziu, îmi pierdusem şi mai mult vederea şi vederea periferică. Îmi pierdusem peste 85% din vedere în cinci luni şi jumătate.”, a mai zis ea.

Cum a ajuns să vadă din nou după 15 ani

Totuși, aceasta a reușit să își recapete vederea după ce a mers la UCHealth Sue Anschutz-Rodgers Eye Center în 2018. Oftalmologul din clinica respectivă i-a explicat că suferă de cataractă și i-a recomandat să recurgă la o intervenție chirurgicală. Femeia a aflat că nu a fost vorba despre o dezlipire de retină.

„Pe 12 noiembrie, medicul mi-a operat ochiul drept. Când mi-au dat jos plasturele a doua zi, primul lucru pe care l-am văzut a fost sprânceana, genele şi pupila asistentei şi am început să plâng.

Mi-am operat al doilea ochi şi, imediat după Ziua Recunoştinţei, vedeam 20/20 la ambii ochi.

Oamenii cred că este plictisitor să priveşti cum creşte iarba, dar atunci când nu ai mai văzut un fir de iarbă de ani de zile, priveşti cum creşte iarba. Cel mai greu a fost să mă uit în oglindă, pentru că nu m-am gândit niciodată la mine îmbătrânind.”, a adăugat femeia.

Astfel, femeia a început să vadă din nou, bucurându-se de tot ce o înconjoară. Connie Parker a mărturisit că este mulțumită de tot ce i se întâmplă, mai ales pentru că a fost oarbă timp de 15 ani. Aceasta a putut să îi revadă pe toți cei dragi, dar și să se privească în oglindă, observând schimbările aduse de timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI