Cântăreț de doar 25 de ani, mort după operație. Rudele din Arad acuză medicii de neglijență

Cântăreț de doar 25 de ani, mort după operație. Rudele din Arad acuză medicii de neglijență
Un tânăr de 25 de ani ar fi murit din cauza medicilor

Adrian Bâc, interpretul de muzică populară, a murit la vârsta de 25 de ani. Rudele susțin că a decedat din cauza intervenției chirurgicale realizate prea târziu. Aceștia acuză medii de neglijență și susțin că tânărul a murit din cauza lor.

Cântăreț decedat după operație

Adrian a ajuns la Spitalul Județean din Arad în cursul nopții de luni spre marți, săptămâna aceasta. Ajuns la spital, tensiunea tânărului era foarte mică, iar la acel moment medicii i-au pus diagnosticul de ocluzie intestinală depășită. Interpretul de muzică populară ar fi fost în infarct mezenetric.

Medicii au decis că trebuie operat de urgență. Din păcate, după ce a fost scos din sala de operație, tânărul de doar 25 de ani a decedat. Adrian Bâc era unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din zona Banatului. Una dintre rude a povestit pe Facebook momentul tragic. Aceasta îi acuză pe medici de malpraxis.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – , spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces”, a scris aceasta pe Facebook.

Cântăreț de muzică populară, decedat din cauza COVID-19

George Finiș a fost un interpret de muzică populară vestit în zona Sucevei. La 61 de ani, a stat 7 zile acasă, sub tratamentul medicului familiei. Din păcate, nu a răspuns la medicație, iar starea lui s-a agravat. Saturația de oxigen a scăzut la 80, iar doctorul său i-a recomandat internarea. A fost internat, însă nici la tratamentul administrat la spital nu a răspuns.

După câteva zile, medicii au decis să-i schimbe schema de terapie. A fost mutat pe Secția de Terapie Intensivă, acolo unde a fost ventilat non-invaziv. Starea lui s-a îmbunătățit, însă era tot grav. A fost nevoie să fie intubat, însă a decedat la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Într-un interviu pentru Monitorul de Suceava, interpretul a spus că s-a îmbolnăvit deoarece unii dintre colegii său nu au respectat cu exactitate regulile de prevenție a bolii.

„Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente… Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, a declarat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI