Cine era femeia găsită moartă în parc, în Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Femeie găsită moartă, într-un parc din Capitală. Ce se întâmplă acum în sectorul 6

O femeie a fost găsită moartă, sâmbătă, 14 decembrie, într-un parc din Capitală. Ce se întâmplă acum în sectorul 6?

UPDATE, ora 20:05– Fata găsită moartă în această dimineață în apropiere de gura de metrou Păcii, a fost identificată de polițiști. Tânăra în vârstă de 31 de ani se afla pe o bancă și a fost văzută de un paznic al parcului din apropiere. Potrivit anchetatorior, tânără nu era un om al străzii. Ea se afla în vizită la București, de la Botoșani.

Femeie găsită moartă, într-un parc din Capitală

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din București, situat în sectorul 6, este o femeie moartă, conform informațiilor transmise de Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat oamenii legii din cadrul Biroului Morți Suspecte- Serviciul Omoruri.

Corpul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Conform unor surse apropiate anchetei, citate de Digi24, femeia avea 31 de ani, iar în locul în care a fost găsită se aflau mai multe pastile. Se ia în calcul și suicidul.

-Știre în curs de actualizare-

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI