Alexandru, fratele lui Șerban Huidu, conflict cu un interlop într-un club din Capitală. Totul s-a terminat la INML

Fratele lui Șerban Huidu este departe de a rezolva conflictul cu interlopul care l-a bătut

Alexandru, fratele lui Șerban Huidu, a primit o veste proastă în dosarul deschis după ce a fost bătut de un interlop din Capitală. Potrivit declarațiilor agresorului, incidentul este aproape rezolvat, în condițiile în care dosarul nu înaintează cum ar trebui, iar în scurt timp faptele ar urma să se prescrie.

Fratele lui Șerban Huidu este departe de a rezolva conflictul cu interlopul care l-a bătut

În vara anului 2016, Alexandru Huidu se afla într-un club din Capitală, iar la un moment dat a interacționat cu iubita lui Bebică, un interlop foarte cunoscut. Fratele lui Șerban Huidu susține că femeia l-a rugat să îi desprindă un șervețel care îi rămsese lipit pe pantof. De cealaltă parte, Bebică susține că în seara respectivă se certase cu iubita lui, iar Alexandru ar fi văzut-o supărată și ar fi vrut să o consoleze, scrie spynews.ro.

Bărbatul nervos nu a reacționat pe loc, ci șapte luni mai târziu, când s-a întâlnit din nou cu fratele omului de televiziune în curtea unui prieten comun, unde se făcea un grătar. Bebică l-ar fi lovit cu pumnul pe neașteptate, lăsându-l inconștient. Alexandru și-a scos certificat medico-legal și a mers la poliție să depună plângere, a avut și martori, însă dosarul nu a înaintat în ritmul așteptat.

Foto: spynews.ro
Foto: spynews.ro

Potrivit unor surse, Bebică ar fi declarat recent că incidentul este ca și rezolvat, în condițiile în care dosarul nu înaintează cum ar trebui, iar în scurt timp faptele ar urma să se prescrie.

Bebică este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Capitală. La nunta lui au cântat Horia Brenciu și Loredana Groza, în timp ce tortul a avut o înălțime de trei metri. Este vorba despre aceeași persoană care la sfârșitul lunii noiembrie a făcut praf un Lamborghini de peste 200.000 de euro într-un accident rutier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI