Femeie atacată de câinele nepotului în propria casă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, care au intrat pe geam

Femeie atacată de câinele nepotului în propria casă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, care au intrat pe geam
Femeie atacată în casă de câinele nepotului

O femeie din Galați a fost atacată de câinele nepotului în propria casă. Animalul, pitbull, cunoscut ca fiind o rasă de câine agresivă, nu o lăsa să coboare din pat și fugea prin apartament, izbindu-se cu capul de uși.

Caz șocant în Galați

Speriată, proprietara a sunat la numărul unic de urgențe 112. Aceasta are 71 de ani și se poate deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic. Potrivit acesteia, în aceeași zi, câinele avea ochii roșii și părea foarte furios. A încercat să coboare din pat, însă câinele o împingea înapoi mereu, iar apoi fugea necontrolat prin apartament și se izbea cu capul de ușa de la intrare.

La fața locului au venit de urgență jandarmii, care au putut intra în casă doar pe geam, deoarece ușa era încuiată, iar femeia nu putea ajunge la ea pentru a o descuia. Câinele a fost scos din apartamente de oamenii legii și dus la ecarisaj.

Stăpânul animalului era plecat la cumpărături în momentul în care a avut loc evenimentul. Femeia spune că vrea să păstreze câinele în apartament, deoarece a fost crescut de mic și toată familia s-a atașat de el.

 “L-au tras afară din locuință, după care au chemat serviciul de ecarisaj, care l-au dus la padocul de animale. A fost ușor mușcată de animal. Jandarmii au întrebat-o dacă e nevoie să solicite un echipaj medical. Femeia a refuzat”, potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Galați, locotenent Cătălin Bădin.

De asemenea, a fost anunțată și Poliția Animalelor, care a deschis un dosar penal. Urmează ca animalul să fie examinat de către un specialist de la Direcția Sanitar-Veterinară.

Femeie ucisă de câinele unui vecin

O femeie, în vârstă de 73 de ani, a decedat după ce a fost atacată de cei doi câini ai unui vecin. Femeia mergea des la el, deoarece nu se putea deplasa și mergea să îl ajute. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că doi câini metiși au rupt lanțul și au atacat-o.

Cel care a anunțat autoritățile a fost stăpânul animalelor. La fața locului au venit de urgență medicii, iar au urcat-o în ambulanță și urma să o transporte pe femeie la o unitate medicală. Din nefericire, aceasta a decedat în ambulanță.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI