Descoperire macabră în Arad. Femeie de 36 de ani, găsită în stare de putrefacție într-o casă. Ce s-a întâmplat, de fapt

Descoperire macabră în Arad. Femeie de 36 de ani, găsită în stare de putrefacție într-o casă. Ce s-a întâmplat, de fapt
Femeie, găsită în putrefacție la Arad

Momente terifiante în Arad, acolo unde trupul unei femei în vârstă de 36 de ani a fost găsit fără suflare. La fața locului au fost chemate autoritățile, care au constatat decesul. Potrivit primelor informații, se pare că femeia ar fi murit în chinuri groaznice.

Ce au constat polițiștii când au descoperit cadavrul

Apar din ce în ce mai multe crime, iar făptașii par să se se ascundă din ce în ce mai bine, astfel că poliția le dă de urmă foarte greu. În urmă cu o zi, un apel la 112 a alertat autoritățile după ce a fost anunțată o posibilă crimă sau deces.

Totul s-a petrecut într-o casă din Arad, unde polițiștii și un echipaj medical s-au deplasat la fața locului. Din păcate, femeia nu mai prezenta semne vitale, iar trupul său părea să fie în putrefacție, ceea ce înseamnă că femeia a decedat în urmă cu mai multe zile.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Arad, acolo unde urmează a fi stabilite datele exacte ale decesului. Potrivit declarațiilor făcute de polițiști, femeia ar fi fost găsită într-o poziție nefirească și prezenta semne de violență fizică.

„Am fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil de pe strada Iakob Cardoş se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei, care au constat că este vorba despre o femeie de 36 de ani, care ar fi decedată de mai multe zile, cadavrul fiind în stare de putrefacţie”, s-a transmis într-un comunicat al IPJ Arad.

Femeie din Timișoara, incendiată de vecin

Un alt caz șocant a avut loc marți în Timișoara, acolo unde o femeie de 46 de ani, cunoscută cu probleme psihice, a fost incendiată de vecinul de la parter, în vârstă de 22 de ani. Potrivit ultimelor informații, cei doi aveau certuri dese, dar nimeni nu s-a gândit că viața femeii este pusă în pericol.

Inițial, vecinii au crezut că femeia și-a dat singură foc, în ciuda faptului că ea a dezvăluit cu ultimele puteri cine este făptașul crimei. Femeia amenințase de mai multe ori în trecut că se omoară, motiv pentru care multă lume a bănuit că și-a dus la îndeplinire planul.

“Am văzut-o fugind în flăcări, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, când a ajuns în parcare nu mai avea pic de haină pe ea şi era arsă din cap până în picioare”, a explicat un martor.

De asemenea, un alt vecin a explicat că femeia a dat vina pe tânărul de la parter, dar acela nu ar fi fost în momentul crimei acasă.

„S-a incendiat şi a luat-o la fugă de-acolo din holul ăla. Ea tot timpul a strigat că i-a dat foc unul, dar el nu-i acasă, e student, şi-a dat licenţa”, a afirmat bărbatul.

Potrivit martorilor, femeia a ieșit din scară în flăcări, reușind să traverseze o stradă. Epuizată de arsuri, femeia a căzut secerată la pământ. O farmacistă din zonă a reușit să stingă flăcările și să cheme o ambulanță. Din păcate, femeia prezenta arsuri pe 96% din suprafața corpului, murind câteva ore mai târziu, la spital.

La câteva ore distanță, vecinul și-a recunoscut crima și a povestit cum a cumpărat o canistră de benzină chiar în acea dimineață. Acesta și-a dat examenul de licență chiar în aceeași zi cu crima înfăptuită, fiind student la Fizică Medicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI