Bianca Drăgușanu, înlocuită de Gabi Bădălău cu altă femeie. E oficial! Unde o va duce în weekend EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, înlocuită de Gabi Bădălău cu altă femeie. E oficial! Unde o va duce în weekend EXCLUSIV
Gabi Bădălău ar avea o nouă parteneră

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu s-au mai văzut de la scandalul din apartamentul din Pipera. Atunci, blondina ar fi intrat cu o bâtâ și i-a dat afară pe petrecăreții. Printre ei se afla și Florin Salam, precum și alte 4 tinere. Mai mult, se pare că ultimul iubit al blondinei are deja o nouă parteneră pentru nunta din acest weekend a surorii sale, conform surselor Impact.ro. Evenimentul va avea loc pe domeniul de zeci de mii de euro al familiei, din Bolintin-Vale. În ceea ce o privește pe Bianca, aceasta a plecat în Dubai împreună cu fiica și mama sa.

Gabi Bădălău, blocat de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, după o idilă ce data de la începutul anului 2021. Relația lor a fost presărată cu multe certuri și împăcări. Picătura care a umplut paharul a fost petrecerea din apartamentului acestuia, despre care blondina a aflat.

Acolo, Gabi Bădălău se distra alături de Florin Salam și alte 4 tinere. De atunci, cei doi nu s-au mai văzut. În plus, fosta asistentă tv l-a blocat pentru ca acesta să nu o mai poată contacta nici măcar telefonic, potrivit unei persoane din anturajul acesteia.

„Bianca și Gabi nu s-au mai văzut de ceva timp, nici după ce el s-a întors din Grecia. Bianca a preferat să meargă singură în vacanță, tot în Grecia, de 1 mai, iar acum e din nou plecată. L-a blocat peste tot, ca să nu o mai caute”, ne-a spus sursa mai sus-menționată, în exclusivitate.

Înlocuită cu o brunetă din Ferentari?

Mai mult, aceeași sursă ne-a mai spus că Bădălău a trecut deja „la atac” la alte frumuseți, pe care le-a contactat pe de pe paginile sale de socializare.

„Cred că a încercat să facă un casting pentru nunta surorii lui din weekend, pentru a nu merge singur. Oficial, a anunțat că va fi însoțit doar de copiii săi. Mai multe fete s-au lăudat că le-a căutat. Din ce am auzit, câștig de cauză a avut de data asta o brunetă, o fată din Ferentari”, ne-a mai explicat sursa noastră, în exclusivitate peentru Impact.ro.

Gabi Bădălău va petrece în acest weekend la nunta surorii lui, care va avea loc pe domeniul de zeci de mii de euro al familiei, din Bolintin-Vale. Acolo va cânta și Florin Salam.

Întrucât părinții acestuia nu au fost de acord cu relația fiului cu Bianca, blondina nu fusese invitată înainte de a se despărți de iubitul său.

Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai

La rându-i, și Bianca se va distra, dar departe de țară. Vedeta se află în Dubai, acolo unde a plecat în mare grabă cu mama și fiica sa, Sofia. Aceasta se va întoarce peste 5 zile, pentru ca părintele ei să nu piardă programarea la clinica de înfrumusețare unde urmează să-și facă mici retușuri. Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit că vrea să o botoxeze pe mama ei.

Dragoste cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut deja prin numeroase despărțiri, urmate însă de dulci împăcări. În prezent, afaceristul se află în proces de divorț cu fosta soție pentru custodia celor doi băieți, Gabriel și Nicholas.

La scurt timp după ce relația dintre Bianca și Gabi Bădălău a devenit cunoscută, Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de vorbe urâte la adresa acesteia, urmate de replicile acide ale blondinei. În ultimele luni, atacurile publice dintre cele două au încetat, chiar dacă artistei nu prea-i convine această relație a încă soțului său din acte.

De-a lungul acestei idile, Bianca nu a ascuns faptul că-și dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă, chiar dacă a mai făcut acest lucru de încă două ori până acum.