Femeia misterioasă care l-a vizitat pe Alex Bodi în închisoare. Nu se aștepta nimeni la această apariție

Femeia misterioasă care l-a vizitat pe Alex Bodi în închisoare. Nu se aștepta nimeni la această apariție
Femeia e celebra in Romania

Alex Bodi a fost vizitat la închisoare de către o femeie misterioasă. Ea a venit în penitenciar încercând să își ascundă cât mai mult chipul.

Cine l-a vizitat pe Alex Bodi la închisoare

Alex Bodi a petrecut mai multe zile în închisoare și urmează să meargă acasă, după ce a fost plasat în control judiciar. Ei bine, în toată această perioadă, afaceristul a fost vizitat de iubita lui.

După ce a ratat un termen la care trebuie să ia parte, din cauza unor motive de sănătate, Alex Bodi a fost închis după gratii. I-au fost permise vizitele, totuși, așa că iubita lui a venit să îl vadă.

Este vorba despre nimeni alta decât Ema Uta, celebrul make-up artist. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre înainte ca Alex Bodi să fie închis, scrie spynews.

Celebra Ema Uta a venit să își vadă iubitul camuflată, sperând ca nimeni să nu o vadă și să o recunoască. Ea a ajuns la Penitenciarul din Craiova alături de unul dintre finii lui Alex Bodi.

Cei trei au stat de vorbă câteva minute, apoi Ema și finul afaceristului au plecat. Înainte cu o săptămână  până când urmau să se împlinească cele 28 de zile de arest, Alex Bodi a fost anunțat că urmează să iasă din închisoare și că va fi plasat în control judiciar.

Alex Bodi va ieși din închisoare curând

Afaceristul a primit foarte fericit vestea că își va putea vedea fetițele, iubita și prietenii. El va părăsi penitenciarul în câteva zile, după ce se rezolvă contestația făcută de Parchet.

”Ieri am fost și am discutat personal cu el, acolo unde e privat de liberate, în arest preventiv. Ii e comunicată soluția Tribunalului Gorj cu înlocuirea arestului preventiv cu cel controlul judiciar, astfel că privește cu optimism evoluția ulterioară a procedurilor (…)

După arestarea preventivă a fost dezamăgit, mâhnit, a făcut eforturi să se conforteze tuturor celor impuse, a trecut un interval de timp, am discutat, i-am explicat procedurile și riscurile, a înțeles, nu se consideră un pericol, nu consideră că trebuie să fie plasat în arest preventiv, l-am găsit optimist”, a spus avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI