Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în vacanță. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican

Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în vacanță. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican
Cum se înțelegeau Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican. Noi dezvăluiri

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, a mărturisit că regretatul impresar ar fi ieșit la pensie din cauza Niculinei Stoican. Între timp, cântăreața a negat vehement acuzațiile, susținând că nu s-a certat vreodată cu artistul. Iată că au ieșit mai multe detalii la iveală.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican

Un întreg scandal s-a iscat după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Maria Iorga, prietena regretatului artist, s-a decis să discute despre situația de la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Aceasta a mărturisit că multe acuzații aduse la adresa Niculinei Stoican au fost făcute pe nedrept.

„Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept.

S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri.

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul. Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele.

Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.”, a mărturisit aceasta în emisiunea lui Cristi Brancu.

„A recunoscut că vrea să se liniștească”

De asemenea, Maria Iorga a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian nu a plecat de la Ansamblul Maria Tănase pentru că ar fi fost umilit de Niculina Stoican de-a lungul anilor. Artistul își dorea să aibă parte de o pauză după o viață dedicată scenei, ba chiar i-a propus artistei să meargă alături de el în vacanță.

„El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc cu vorbele lui ‘Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă. Mai cântăm ocazional cand vrem, unde vrem, unde ne face plăcere.’

Chiar la ultimul spectacol, pe 8 septembrie, zice: ‘Hai, fată, să plecăm undeva să ne plimbăm’. Eu i-am zis: ‘Ești nebun, în pandemie, unde să plecăm?’.

Zice: ‘Te duci acasă, iei globul pământesc al copiilor, învârți de trei ori, închizi ochii și pui degetul. Unde pui degetul acolo mergem.'”, a adăugat ea.

Maria Iorga a spus adevărul. Ce a observat la Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican

Maria Iorga a explicat că Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian nu s-au vorbit niciodată de rău, ba chiar că nu a observat, de-a lungul anilor, că aceștia s-ar fi certat vreodată. Vedeta este supărată pentru că interpreta de muzică populară se confruntă cu multe controverse în ultima vreme.

„Un om care niciodată nu mi-a spus, că putea să-mi spună: ‘plec din cauza Niculinei’, n-a fost vorba de așa ceva. Eu nu i-am auzit niciodată să se certe.

Eu cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune. Cât de actori buni să fie ei?

Să fie dușmani de moarte și totuși să joace atâta teatru să joace atât de bine. Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea.

Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera.”, a mai zis ea.