Femeia care le pune bețe în roate Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. Ce s-a aflat chiar acum

Femeia care le pune bețe în roate Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. Ce s-a aflat chiar acum
Femeia care le pune bete in roate Biancai Dragusanu si lui Gabi Badalau. Ce s-a aflat chiar acum

S-a aflat cine este femeia din cauza căreia Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se tot ceartă. O vezi mereu la TV și pozează în ipostaze incendiare. Acum, vedeta sexy a intervenit între cei doi amorezi, iar gelozia Biancăi a explodat. Ce s-a aflat chiar acum despre diva care le pune bețe în roate.

Cine este femeia misterioasă. Apare mereu la TV și este o bombă sexy

Așa cum bănuia toată lumea, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu. După o relație tumultoasă, presărată cu certuri și scandaluri, cei doi au decis că le este mai bine separați decât împreună.

Cei doi nu mai apar împreună pe la diferite evenimente, nici nu se mai postează unul lângă celălalt, semn că s-au despărțit. Se pare că Biancăi Drăgușanu i-a cam ajuns de fițele lui Bădălău. Nici comportamentul lui nu strălucește, în condițiile în care este mai tot timpul cu ochii după alte femei.

Recent, despre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au apărut informații incendiare. În viața ex-ului divei ar exista în umbră o altă femeie extrem de frumoasă, care se învârte în lumea bună a Capitalei. Apare mereu la TV și pozează în ipostaze incendiare. Este o artistă foarte cunoscută, care s-a iubit cu milionari români. Cine este femeia care îi cauzează probleme Biancăi?

În relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău a apărut a doua femeie

În umbra lui Gabi Bădălău ar sta nimeni alta decât Anna Lesko, care nu are niciun fel de obligație după despărțirea de partenerul ei cu care are un copil, potrivit spynews.ro. De altfel, artista ar fi fost și mărul discordiei atunci când existau certuri între Bianca și Gabi. Mai mult, întâlnirile dintre Bădălău și Lesko ar fi destul de dese, dacă ținem cont că, în acest weekend, înainte să meargă să își ia copiii de la Claudia Pătrășcanu, Gabi a oprit și a avut o cină romantică alături de Anna Lesko.

Relația dintre Gabi și Anna este una atipică. Se feresc să ofere detalii despre statul lor amoros, dar sunt văzuți împreună și se ajută reciproc. Mai ales că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a ajutat-o pe Lesko de fiecare dată când aceasta a avut nevoie, din punct de vedere financiar.

Anna Lesko este femeia fatală care ar fi băgat cearta în casa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău. Deși, oficial, era într-o relație cu Bianca, Gabi nu ezita să alerge în brațele frumoasei artiste moldovence.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI