În ce lux trăieşte Alex Bodi, de fapt. Imagini spectaculoase din vila fostului soţ al Biancăi Drăguşanu

În ce lux trăieşte Alex Bodi, de fapt. Imagini spectaculoase din vila fostului soţ al Biancăi Drăguşanu
Cat de luxoasa este vila lui Alex Bodi

Alex Bodi trăiește pe picior mare, controversatul fiind un prosper om de afaceri din Mediaș care a decis  să locuiască în București, după ce a divorțat de designerul Bianca Drăgușanu. Cum arată vila sa de lux, de fapt. Imaginile îți taie răsuflarea.

Cât de luxoasă este vila lui Alex Bodi

Alex Bodi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este unul dintre cei mai controversați și cunoscuți oameni de afaceri din România, iar mariajul cu fosta prezentatoare de la Kanal D i-a adus extrem de multă notorietate.

Deși a trecut ceva timp de când Alex Bodi a divorțat de frumoasa blondină, afaceristul din Mediaș a rămas în atenția mass-media în urma relațiilor sale cu femei extrem de frumoase precum și problemele legale pe care le-a avut anul trecut.

Deși Alex Bodi a fost arestat la domiciliu timp de șase luni, vedeta a avut spațiu suficient pentru a se desfășura în voie în vila sa de lux, evaluată la peste o jumătate de milion de euro. Locuința impresionantă are camere extrem de spațioase, iar curtea se bucură de terasă și piscină.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu susține că se relaxează atunci când gătește chiar el. Deși mai are câteva corpuri de mobilier de cumpărat pentru câteva dintre camerele din casă, Alex Bodi se poate lăuda cu o vilă de excepție și mult bun gust.

„Eu, da, am momente când îmi place să gătesc. Au fost momente grele, în care nu aveam… Au fost multe situații neplăcute, urâte. Am avut o cumpănă în viața mea, chiar două ca să zic așa. Ultima a fost un pic mai dificilă și de multe ori credeam că nu o să se mai termine.

Inițial aici am vrut să fie dormitorul matrimonial, dar nu au venit toate lucrurile așa cum le-am gândit, așa că am zis să mai așteptăm. Multe lucruri trebuie să vină. Nimic nu e pentru totdeauna. Poți să fii bogat, peste doi ani nu mai ești bogat” a povestit Alex Bodi la Antena Stars, acum ceva timp.

Alex Bodi a fost jucător de fotbal la Real Madrid

Puțini sunt cei care știu despre Alex Bodi faptul că, în tinerețile sale, afaceristul a fost fotbalist la prestigioasa echipă de fotbal Real Madrid.

La 18 ani, părinții fostului soț al Biancăi Drăgușanu s-au mutat în Spania, acolo unde tânărul a început să lucreze în domeniul construcțiilor. Mai târziu, prin intermediul unui prieten, Alex Bodi a ajuns să evolueze pentru echipa de liga a treia a lui Real Madrid.

„Am dat o probă de fotbal. Am reuşit prin cineva să merg la echipa lui Real Madrid care juca în a treia ligă. Mi-a oferit un salariu mai mic doar pentru a merge la antrenamente.

Mi-au oferit 410 euro, mă costa abonamentul 50 şi ceva de euro. M-am luat cu un băiat să muncim o zi în construcţii, că auzisem că în Spania era cu construcţiile.

Nu era maşină de făcut ciment, nu aveam pauză, mâncare. Am plecat de acolo, ne pierdusem cu metroul prin Madrid, nu aveam nici telefon mobil, mama plângea.”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI