11 aug. 2023 | 13:58

Femeia care i-a schimbat viaţa lui Gigi Becali. Nu o expune, dar e dragostea vieţii sale

Monden
Femeia care i-a schimbat viaţa lui Gigi Becali. Nu o expune, dar e dragostea vieţii sale

În ciuda faptului că se bucură de multă popularitate, românii nu cunosc secrete familiei sale. Gigi Becali își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Latifundiarul din Pipera are trei fiice. Puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit, de fapt, patronul FCSB. Foto

Femeia care i-a schimbat viaţa lui Becali

S-au căsătorit în anul 1994, cu aproximativ nouă ani înainte ca omul de afaceri să își investească veniturile financiare în fotbal. La vremea respectivă, latifundiarul era în vârstă de 26 de ani, însă ea era adolescentă. Nu, nu este o glumă: avea doar 14 ani.

Căsătoria a fost una aranjată de către familiile ambelor părți. S-a întâmplat încă de pe vremea când cei doi s-au născut. Părinții celor ce aveau să devină parteneri de viață au ținut cont de câteva tradiții vechi, pe care foarte puțini români le mai respectă astăzi.

Pentru unii, informația ar putea să fie una surprinzătoare, însă adevărul este că Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița într-o ceremonie discutată încă de pe vremea când erau copii. Mai mult decât atât, soția latifundiarului din Pipera este, de fapt, verișoara lui de gradul trei.

Becali și soția sunt veri de gradul trei

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie.

Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important. Tot ce îţi rămâne: familia şi copiii”, a spus Gigi Becali, în urmă cu mai mult timp, despre viața sa de familie.

Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. E obligatoriu să facă asta, înainte

Câți copii au împreună cei doi soți

În ciuda aspectelor care pentru unii ar putea fi controversate, cei doi parteneri de viață, Gigi și Luminița Becali, s-au iubit foarte mult, având împreună trei fete. Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani) sunt cele trei tinere cu care cuplul se mândrește nespus.

În ciuda faptului că, prin prisma activităților pe care le desfășoară, Gigi Becali își expune viața profesională public, nu la fel se întâmplă când vine vorba despre chestiuni private. Deși o iubește foarte mult pe soția lui, patronul FCSB o protejează ținând-o departe de camerele foto ale paparazzilor.

La fel procedează și în cazul fiicelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina, care vor moșteni averea patronului FCSB, după cum chiar el a dezvăluit în mai multe intervenții pentru presa românească.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Viața la bloc. Gestul firesc care îți poate aduce amenzi de 500 de lei
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Obligația pentru toți șoferii. Ce trebuie să facă înainte de a urca la volan
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Mașinile pe benzină care dispar din UE. Cutremur pe piaţa auto: Se va întâmpla din 2025
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro