Femeia care a vrut să se sinucidă pentru că toți îi spuneau că e prea urâtă. Acum face milioane din videochat

Femeia care a vrut să se sinucidă pentru că toți îi spuneau că e prea urâtă. Acum face milioane din videochat
A fost agresată din cauza imaginii sale care acum îi aduce o avere în conturi

O femeie a trecut peste gândurile cele mai negre și a decis să își trăiască viața. Aceasta voia să se sinucidă pentru că toți îi criticau imaginea. Ea face acum milioane din videochat și are mulți fani și pe rețelele de socializare.

A fost criticată pentru imaginea sa, dar acum face milioane datorită felului în care arată

O femeie a surprins cu povestea sa în care s-au regăsit alte tinere. Aceasta obișnuia să fie luată în râs, jignită și agresată de mulți pentru felul în care arăta. De asemenea, în perioada adolescenței s-a luptat cu o tulburare de alimentație care a făcut-o în cele din urmă să aibă gânduri negre.

Este vorba despre Monica Huldt care are acum 37 de ani și este din Polonia, dar s-a mutat în Suedia pe când avea doar 5 ani. Ea a crescut cu umilințe în jurul său. Copiii din clasa sa i-au făcut viața un calvar și au făcut-o să se obișnuiască prematur cu singurătatea.

Monica avea fel și fel de porecle care mai de care mai urâte și a fost supusă unor abuzuri de neimaginat, iar bătăușii i-au vandalizat până și casa. Acum, femeia este fericită, mulțumită de imaginea sa, căsătorită și are o carieră asumată care îi aduce o avere în conturi.

„Aveam aproximativ 12 ani când hărțuirea a început cu adevărat și a devenit o apariție săptămânală. A fost atunci când copiii începeau să se întâlnească și am vrut să fac parte din asta, astfel încât băieții să-mi dea notițe prin care mă ceru să fiu prietena lor. Când i-am răspuns spunând da, vor trece pe lângă mine imi spunea un alt bilet care spunea ca sunt urat si ca ei glumesc.”

„A fost oribil”

Monica se laudă cu 282.000 de urmăritori pe Instagram. Cea din urmă susține că tot ce s-a întâmplat în trecut a fost de-a dreptul umilitor și subliniază că acest lucru se întâmplă multor tineri din ziua de azi: „A fost oribil și umilitor și se întâmpla destul de des”, a detaliat aceasta, conform dailystar.co.uk.

Ea a mai spus că deseori copiii își băteau joc de ea și pentru că era din altă țară și o numeau: ‘imigrant murdar’.

Ea a spus: „Erau în principal băieții, dar erau și niște fete în ea. Oamenii îmi furau lucrurile și nu mi le dădeau înapoi. M-aș supăra foarte tare. Am încercat să râd ca să nu par prost, dar a fost cu adevărat oribil.”