13 apr. 2022 | 13:34

Felicia Filip, cerere urgentă pentru Nicușor Dan: „Am aflat cu stupoare, la finalul zilei de ieri”

Știri generale
Felicia Filip, cerere urgentă pentru Nicușor Dan: „Am aflat cu stupoare, la finalul zilei de ieri”
Felicia Filip, cerere urgentă pentru Nicușor Dan. Ce a aflat soprana?

Felicia Filip a înaintat o cerere de urgență pentru Nicușor Dan. Managerul Operei Comice pentru Copii a aflat un lucru neașteptat care a făcut-o să ia această decizie. Celebra cântăreață a precizat că „înseamnă că nu mai suntem competenţi şi că postul va fi scos la concurs.” Solista a subliniat că acest lucru se petrece în contextul în care instituția pe care o conduce este nevoită să suplimenteze spectacole programate.

Felicia Filip, cerere pentru Nicușor Dan: ce a aflat recent?

Felicia Filip ocupă poziția de manager al Operei Comice pentru Copii. Aceasta este indignată de maniera în care Primăria Generală a tratat evaluarea OCC și îi solicită primarului general al Capitalei refacerea comisiei de evaluare.

Soprana a subliniat că întreaga comisie „nu a avut în componenţă niciun membru din specialitatea instituţiei pe care o conduc: teatru muzical, conform R.O.F., şi să dispuneţi reevaluarea activităţii manageriale conform dispoziţiilor şi exigenţelor legii. Pentru că dreptatea şi adevărul nu sunt negociabile”.

Conform scrisorii adresate oficialului, cântăreața a precizat că nota obținută (8.59) arată că ,,nu mai suntem competenţi şi că postul va fi scos la concurs”, după ce timp de 8 ani a făcut performanţă, OCC fiind „instituţia publică de spectacole din Bucureşti cu cele mai multe evenimente în ultimii 4 ani, cei mai mulţi spectatori plătitori de bilete şi cele mai mari venituri proprii”.

,,Înseamnă că nu mai suntem competenţi nici noi”

Solista a adăugat că a aflat cu stupoare la finalul zilei de ieri că activitatea coordonată de ea este departe de a fi performantă, nota nereflectând realitatea din Raportul depus. Cu toate astea, în timpul interviului nu s-au ridicat aspectele imputate mai apoi de comisie.

Toate aceste lucruri se petrec în timp ce instituția este nevoită să suplimenteze spectacole programate, la cererea publicului. Musicalul ,,School of Rock” se joacă și în cursul zilei de joi, după alte 11 reprezentanții, cu casa închisă.

,, Nota 8,59 înseamnă că nu mai suntem competenţi nici noi, nici întregul colectiv OCC şi că postul de manager urmează a fi scos la concurs.

Acest lucru se petrece în contextul în care, chiar în aceste zile, instituţia pe care o conduc este nevoită ca, la cererea publicului, să suplimenteze spectacole programate (musicalul „School of Rock” se joacă, după alte 11 reprezentaţii, cu casa închisă de joi până duminică).

Este ştiut deja că la Opera Comică pentru Copii cererea de bilete, la toate spectacolele, este foarte mare”, a transmis Felicia Filip.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro