FCSB a vândut toate biletele de la meciul cu Viking Stavanger din Conference League. Mihai Stoica, ironic. „Ne puteți spune așa”

FCSB a vândut toate biletele de la meciul cu Viking Stavanger din Conference League. Mihai Stoica, ironic. „Ne puteți spune așa”
Mihai Stoica a anunțat că FCSB a vândut toate cele 30.000 de bilete de la meciul cu Viking Stavanger

FCSB va avea 30.000 de fani la meciul cu Viking Stavanger. Mihai Stoica a anunțat triumfător că toate biletele au fost vândute, în condițiile în care clubul a fost nevoit să închidă peluzele, din cauza problemelor din turul precedent.

FCSB – Viking Stavanger se dispută „cu casa închisă”

FCSB va avea din nou o galerie pe cinste la o partidă din cupele europene. Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut toate cele 30.000 de bilete de la partida tur cu Viking Stavanger, din play-off-ul Europa Conference League.

„Dacă mai e cineva care nu acceptă că FCSB e FC STEAUA București, se poate adresa cu «FC SOLD-OUT București»”, a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe rețelele de socializare.

La meciul din turul precedent, pe Arena Națională au fost peste 40.000 de spectatori, iar FCSB a urcat pe locul trei în topul celor mai mari asistențe europene din acest sezon, după Benfica Lisabona și Glasgow Rangers.

Datele problemei sunt acum altele. Oficialii UEFA au văzut la duelul cu Dunajska Streda un steag despre care au spus că are simboluri naziste și au amendat clubul, dar au și închis peluzele.

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a declarat Gigi Becali, după ce a aflat de decizie a luat UEFA.

Nu este prima sancțiune din acest sezon pentru FCSB. „Roș-albaștrii” au plătit o amendă de 50.000 de euro și au avut o tribună închisă, după scandările rasiste de la meciul cu Saburtalo. Și atunci, Gigi Becali a făcut scandal și a spus că nu este de acord cu comportamentul fanilor.

Patronul a încercat apoi să îndulcească tonul și a spus că este gata să construiască un stadion, dacă echipa va ajunge în grupele Champions League pentru că este convins că la acele partide vor fi 100.000 de spectatori.

Meciul dintre FCSB și Viking Stavanger va avea loc joi, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format Live Video Online pe www.playtech.ro.

Sursa Foto: Facebook FCSB