Fata lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Mesajul emoţionant transmis de Daliana Răducan. Asta spune multe despre relaţia lor

Fata lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Mesajul emoţionant transmis de Daliana Răducan. Asta spune multe despre relaţia lor
Fiica lui Razvan Simion a implinit 18 ani

Fata lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani, ocazie cu care Daliana Răducan, iubita prezentatorului TV, i-a transmis un mesaj emoționant. Asta spune foarte multe despre relaţia pe care o au. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos.

Fata lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV, „mama Dali”

Matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion, are toate motivele să fie un tată fericit și foarte mândru de copiii lui chiar dacă nu mai este lângă ei. Fiica lui a devenit o persoană majoră, iar iubita lui, Daliana Răducan, i-a transmis acesteia un mesaj plin de emoție.

Răzvan Simion și-a obișnuit fanii cu discreție totală în ceea ce privește viața lui personală. Nu oferă prea multe detalii despre familie, însă nu poate trece cu vederea cele mai importante evenimente, cum ar fi ziua de naștere a fiicei sale.

Daliana Răducan i-a transmis și ea un mesaj fiicei lui Răzvan Simion

Nici Daliana Răducan nu se lasă mai prejos, pentru că i-a făcut fiicei partenerului său o urare emoționantă. Daliana Răducan i-a făcut o urare specială fiicei lui Răzvan Simion cu ocazia împlinirii a 18 ani.

Astăzi fiica lui Răzvan Simion, Ianca, împlinește vârsta de 18 ani și nici prezentatorul TV, și nici iubita sa, Daliana, nu au putut trece cu vederea această zi importantă, astfel că au scris fiecare câte un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Daliana și Ianca au o relație foarte bună

Daliana Răducan și Ianca au o relație foarte bună, înțelegându-se de minune. Partenera de viață a lui Răzvan Simion i-a făcut fiicei vitrege o urare foarte emoționantă, din care reiese că au o relație strânsă, atât cu ea, cât și cu fratele său.

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, este mesajul emoționant al Dalianei Răducan postat pe Instagram.

Ce i-a scris Răzvan Simion fiicei sale, care a devenit majoră

De asemenea, și Răzvan Simion i-a scris fiicei sale un mesaj special cu ocazia împlinirii a 18 ani. Alături de câteva imagini de colecție cu ea de când era mică, prezentatorul TV i-a făcut și o urare emoționantă fetei sale care, de astăzi, este o persoană majoră. În plus, Ianca a primit numeroase cadouri încă de la miezul nopții, iar cele mai dragi persoane din viața ei au avut grijă să îi facă multe surprize în această zi specială.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, a scris Răzvan Simion pe pagina lui de Instagram.