Codin Maticiuc, tată pentru a treia oară. Modul genial în care a făcut anunțul neașteptat

Codin Maticiuc, tată pentru a treia oară. Modul genial în care a făcut anunțul neașteptat
Codin Maticiuc mai are un copil! Anunțul făcut de celebrul om de afaceri. Va deveni tătic pentru a treia oară.

Codin Maticiuc mai are un copil. Anunțul a fost făcut public chiar de către cunoscutul om de afaceri joi, 11 august. Partenera sa, Ana Pandeli, este din nou însărcinată. Codin Maticiuc a publicat și prima imagine în care iubita lui apare cu burtică, alături de fiica sa mai mică, pe nume Smaranda. Iată ce a dezvăluit celebrul actor despre copiii săi!

Codin Maticiuc mai are un copil

Deși nimeni nu putea să și-l imagineze pe Codin Maticiuc în ipostaza de părinte, Ana Pandeli a reușit să-l transforme într-un familist convins. La sfârșitul anului trecut, afaceristul a dezvăluit că își dorea un al treilea copil, pe lângă cei doi pe care îi are deja.

Codin Maticiuc are cu Ana Pandeli o frumoasă fetiță, pe nume Smaranda. Al doilea copil al actorului este un băiat mai mare în vârstă, pe care partenera sa l-a avut împreună cu un alt bărbat. Copilul a fost primit cu brațele deschise în familie. Mai mult, se pare că a devenit și cel mai bun prieten al lui Codin Maticiuc.

Deși Codin Maticiuc nu are în plan să se însoare cu mama fiicei sale, familia trăiește o viață împlinită. Părinții radiază de fericire, mai ales că așteaptă și al treilea copil, potrivit celor dezvăluite de către celebrul om de afaceri, joi.

Codin Maticiuc a făcut publică prima imagine cu partenera sa cu burtică și fiica lor pe pagina lor Facebook. Alături de fotografie, actorul a scris și un mesaj emoționant în care vorbește despre cel de-al treilea copil pe care îl are cu Ana Pandeli. Textul redactat a fost intitulat de către vedetă „Copilul numărul 3”.

Ce a spus afaceristul despre al treilea copil

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la Fundatia Metropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.

Vă las o poză la comentarii ca să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a transmis Codin Maticiuc, într-o postare pe Facebook.