Fata lui Horia Moculescu face totul pentru tatăl său. Gestul minunat te va emoționa până la lacrimi (exclusiv)

Fata lui Horia Moculescu face totul pentru tatăl său. Gestul minunat te va emoționa până la lacrimi (exclusiv)
Nidia Moculescu și relația ei cu Horia Moculescu

În mai, anul acesta, Horia Moculescu, a ajuns de urgență la spital, după ce a fost suspect de coronavirus. Teste îi ieșeau negative, dar celebrul compozitor avea deja probleme grave de sănătate. Artistul suferă de o boală de plămâni, iar asta la țintuit la pat. Ceea ce este emoționat este că fiica sa, Nidia Moculescu a decis să rămână alături de el.

Nidia Moculescu și relația ei cu Horia Moculescu

Deși în vară exista suspiciunea infectării cu noul virus, Horia Moculescu a ieșit negativ, dar problemel sale de sănătate existau deja, de ceva vreme.

Compozitorul recunoaște că în urma fumatului s-a pricopsit cu o boală severă de plămâni ce la țintuit în casă. În afară de problemele de sănătate, celebrul compozitor a ajuns să o ducă foarte rău și financiar.

”Această pandemie îngrozitoare ne afectează pe noi, artiștii, în mod nemijlocit. Pentru că, în calitate de artiști de scenă, nu ne invită nimeni, nicăieri, că nu există evenimente. În calitate de compozitor, e mai rău. Neexistând evenimente, nu sunt nici bilete de vânzare.

Şi noi din bilete primim drepturi de autor. De acolo provin drepturile de autor, dintr-o bucățică de bilet. Care nu mai există. Previziunile noastre au fost sumbre anul acesta. O să luăm cam 15% din ce luam de obicei.”, declara Horia Moculescu.

Aflat într-o situație dramatică, Nidia Moculescu a decis să rămână alături de tatăl ei, și să aibă grijă de acesta. Într-un interviu acordat redacției Impact.ro, Nidia Moculescu a decis să vorbească despre relația sa cu Horia Moculescu.

”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu!

Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat pentru Impact.ro, Nidia Moculescu.

Nidia moștenește talentul tatălui ei

Ajunsă al 30 de ani, Nidia Moculescu se pare că-i calcă pe urme tatălui ei, din punct de vedere artistic. Dacă până de curând tânăra a stat într-un con de umbră, după cum chiar ea declară, recent a decis să schimbe acest lucru.

Se pare că actul creației și zona artistică îi este și ei în sânge, moștenire de la celebul ei tată. Astfel că Nidia Moculescu a lansat de curând un prim single, intitulat ”Am aripi să zbor”.

Este primul ei single scos pe piață, până acum tânăra cântând doar prin cluburi. Nidia a vorbit și despre acest aspect, în același interviu acordat redacției Impact.ro, spunând că:

”Pot să spun că a noastră colaborare e foarte veche, fiind prieteni de mulți ani. Piesa am înregistrat-o foarte repede, pentru că amândoi am știut exact ce vrem. Sper să fie un succes. Momentan pot doar să sper!

Am stat într-un con de umbră, fiind speriată de cum m-ar vedea lumea, venind dintr-o familie, să zic… buclucașă! Dintre piesele compuse de tatăl meu mie nu îmi place ”Salcia”.

Mie îmi place ”Prima iubire și ultima!” Și cu asta am zis tot! El mi-a compus mai multe piese, momentan lucrăm la una nouă”, spune Nidia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI