Gigi Becali, momente șocante în București. N-a avut nicio jenă, toți bucureștenii l-au văzut pe milionar

Gigi Becali, momente șocante în București. N-a avut nicio jenă, toți bucureștenii l-au văzut pe milionar
Gigi Becali, momente șocante în București: a fost surprins trecând pe roșu și făcând manevre interzise

Gigi Becali nu ține cont de lege. Crezându-se regele șoselelor, fiind grăbit spre casă, patronul FCSB a depășit o mașină care aștepta la ”STOP” și a trecut pe roșu, apoi a a virat peste linia dublă continuă.

”Fără-de-lege”, de Gigi Becali. Milionarul a trecut pe roșu, în timp ce restul așteptau la ”stop”

Unde-i lege, nu-i tocmeală, spune o vorbă din bătrâni. Nu a fost vorba nici de tocmeală, de altfel, ci de o acțiune care a arătat că milionarul se poate strecura oricând sub bariera legii. Nu s-a poticnit nici de participanții de trafic, care i-ar putut indica faptul că semaforul e roșu, toți așteptând semnalul pozitiv de mers.

Zilele trecute, Becali a fost surprins de fotoreporterii CanCan la volanul Bentley-ului de 250.000 de euro, arătând că nimic nu îi poate sta în cale. Afaceristul a ignorat culoarea roșie a semaforului și, fără să îi pese de faptul că își poate pune viața în pericol, a depășit prima mașina care aștepta la ”STOP” și a trecut pe roșu intersecția. A avut noroc, căci în zonă nu se afla vreun echipaj de la Rutieră care să îl sancționeze serios.

Video aici. 

Foto: CanCan

Și dacă amenda nu ar fi însemnat mare lucru pentru latifundiar, suspendarea permisului, ca efect pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului l-ar fi încurcat. Și aici, însă, s-ar fi găsit un colaborator. Luțu, omul de încredere al său, ar fi fost cap de listă pe postul de șofer personal.

Dar ilegalitățile nu se opresc aici. Înainte de a intra pe proprietatea din Pipera, Becali a comis-o din nou. Marcajele rutiere au fost de vină. Mai exact, la fel ca în intersecție, acesta nu a ținut cont de regulile de circulație și a virat la stânga peste linia dublă continuă. Ce a fost diferit este că nu s-a avântat, așteptând ca din sens opus să i se semnalizeze că poate face această manevră în siguranță.

Nu e la prima abatere

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali nu a ținut, de asemenea, cont de reguli, și a pus telefonul la ureche în timp ce se afla la volan. Gestul putea să îl coste, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent, pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru conducătorii auto care vorbesc la telefon în timp ce conduc.

Fiica sa i-a urmat exemplul

Alexandra Becali a fost surprinsă în noiembrie 2019 încălcând legile circulației. Așa se întâmplă când părintele îți pune la îndemână o mașină cu mulți cai putere, ar spune unii. Blondina a făcut câteva manevre în trafic, iar asta nu e tot: a folosit și telefonul în timp ce conducea. Spre norocul ei, în preajmă se aflau doar fotoreporterii, și nu oamenii legii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI