Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public. Cum arată acum Alexandra

Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public. Cum arată acum Alexandra
Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public. Cum arată acum Alexandra

Ce frumoasă este Alexandra Becali, fiica cea mijlocie a patronului FCSB, Gigi Becali. Aceasta arată impecabil oriunde se prezintă în public. Se îmbracă elegant și este mereu pe placul amicilor, dar și fanilor de pe rețelele de socializare.

Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public

Alexandra Becali are vârsta de 24 de ani și pare a fi cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Acesta se îmbracă mereu la modă, conduce un bolid de 200.000 de euro și este interesată de fashion. Chiar și pe Instagram, aceasta urmărește o mulțime de case de modă și branduri de firmă. Unde mai pui că la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie frumoasă, cu motive tradiționale machedonești și accesorizată la modă.

De această dată, fiica lui Gigi Becali s-a filmat la o petrecere, chiar pe ringul de dans, alături de câțiva prieteni. Aceasta s-a transformat foarte mult, este o adevărată divă-sexi, dar nu-i lipsesc și gusturile rafinate. Astfel, o rochie roșie, strânsă pe corp, i-a venit de minune fiicei lui Gigi Becali.

Se pare că ei îi place distracția, iar în urmă cu aproape două luni, Alexandra a petrecut la mare pe muzica lui Jador. Cochetă, vedeta a mers în club, acolo unde s-a distrat de minune. La vremea respectivă, Alexandra a preferat o rochie albă, ce i-a scos în evidență bronzul. Atunci, fiica lui Gigi Becali a postat o imagine în care ciocnea un shot cu prietenii, dar și un clip din club, în care se poate auzi chiar muzica lui Jador.

Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public
Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public

A cunoscut notoritetatea încă de mică

De altfel, Alexandra a cunoscut notorietatea încă de mică, la fel ca celelalte două surori ale sale. Ea a avut mereu grijă să-l facă mândru pe Gigi Becali și aparițiile sale publice, foarte discrete, au dovedit asta de-a lungul timpului. Chiar dacă putea să se fălească și să risipească pe nimicuri banii tatălui său, Alexandra a fost de multe ori surprinsă împărțind ici colo sume modice oamenilor ce i-au făcut câteva favoruri sau pur și simplu celor care aveau adevărată nevoie.

În plus, Alexandra urmează cursurile Facultății de Drept, iubește să petreacă, însă continuă să o facă în grupuri restrânse, respectându-și intimitatea. Alexandra a mai clarificat și zvonurile conform cărora s-ar iubi cu Mihnea Grigoriu.

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.  Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele. Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, a declarat Alexandra Becali.