Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă

Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă
Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă

Jador a reușit să impresioneze o lume întreagă cu talentul său. Se pare că a reușit să o impresioneze și pe partenera de platou, Carmen de la Sălciua. Se anunță o toamnă incediară pentru Jador și Carmen de la Sălciua.

Ce a reușit să facă Jador

Jador a fost ocupat în ultima perioadă și se anunță o tomană incendiară pentru tânărul cântăreț. Zilele trecute, alături de Carmen de la Sălciua, a filmat una din piesele solistei. Solsita spune că este una dintre cele mai importante lansări muzicale ale sale.

Este vorba de o piesă pe care o cântă alături de Jador. Filmările au dcurs normal, după cum povestește Carmen, iar Jador a reușit să o cureească din prima, cel puțin așa declară Carmen celor de la Wowbiz. .Jador și Carmen au filmat în mare secret videoclipul pe care-l vor lansa zilele viitoare.

Într-un interviu acordat celor de la Wowbiz, Carmen a povestit despre cum au decurs filmările cu Jador.

Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă
Jador a filmat în secret cu Carmen de la Sălciua

”Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Dar este evident că, atunci când vine vorba de muzică, chiar este un profesionist. În plus, el este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din  cale afară”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Jador a uimit-o și pe o vedetă

În interviu Carmen a vorbit de sinceritatea și profesionalismul tânărului partener.  Și a recunoscut că nu se aștepta ca tânărul ei partener de filmare să fie atât de plin de viață, dar și că a existat o anume chimie între ei pe platourile de filmare.

”Chiar simt că este un tip sincer și mi-a plăcut să lucrez cu el. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, mai ales având în vedere faima lui. Dar ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi.

Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă
Jador a reușit să impresioneze prin buna-dispoziție

Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional. Nu dau mai multe amănunte, dar aștept cu nerăbdare să îi văd forma finală a clipului și să o lansăm”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Cât despre melodie și clip Carmen a mai spus că va fi una fantastică, mai ales că a ieșit dintr-o joacă. Sursele apropiate spun că producătorul a fost foarte mulțumit de rezultat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI