“Fata de la pagina 3” făcea furori în rândul bărbaților, dar a ajuns de nerecunoscut! Ce a pățit după ce s-a iubit cu zeci de bărbați

“Fata de la pagina 3” făcea furori în rândul bărbaților, dar a ajuns de nerecunoscut! Ce a pățit după ce s-a iubit cu zeci de bărbați
Fata de la pagina 3, probleme de sănătate. Ce s-a întâmpat cu aceasta după ce s-a iubit c zeci de bărbați?

Avea toți bărbații la picioare, iar acum, din cauza unei boli, nu poate să facă amor! Ce a pățit femeia după ce s-a iubit cu zeci de bărbați? Viața ei a luat o altă turnură, după ce medicii i-au dat cruntul diagnostic.

Povestea fetei de la pagina 3. Ce a pățit după ce a făcut amor cu mulți bărbați

O femeie care a făcut furori cu zeci de ani în urmă în rândul bărbaților din Marea Britanie nu mai poate avea o relație. Diagnosticul medicilor au făcut-o să nu mai poată avea un partener alături niciodată. Cunoscută în revista aferentă drept Jo Guest, blondina era adorată de toți masculii din anii ’90. Dacă atunci era curtată intens, neexistând seară fără compania unui iubit, acum nu mai poate să fie atinsă de nimeni. Jo suferă de o afecțiune gravă care o chinuie de ani întregi.

Fata de la pagina 3 s-a simțit extrem de rău, a mers la medic, dar o bună bucată de vreme i se spunea același lucru: că nu are nimic. După ani și ani în care a avut o stare de sănătate precară, fără să știe de ce, a plecat din Londra. Guest s-a mutat în Bournemouth, în anul 2007, timp în care durerile sale deveniseră din ce în ce mai puternice. „Într-o dimineață, mă pregăteam să plec de acasă. Când am încercat să îmi pun cizmele, mi-am dat seama că aveam gambele umflate. A fost începutul unor dureri ce m-au ținut la pat zile în șir”, a povestit Jo.

Povestea tristă a fetei de la pagina 3
Povestea tristă a fetei de la pagina 3

„Abia mă mișcam”

Deși a renunțat la consumul de alcool și la tutun, mai apoi s-a apucat serios de sport și a avut grijă la alimentația sa, nu se simțea nicio schimbare. După câteva luni de la incidentul despre care a povestit Jo mai sus, și-a pierdut locul de muncă și a fost nevoită să își vândă și casa. „Abia mă mișcam. Ajunsesem să mă spăl o dată pe săptămână. Niciun bărbat nu se mai putea atinge de mine”, a continuat ea.

„Abia mă mișcam. Ajunsesem să mă spăl o dată pe săptămână. Niciun bărbat nu se mai putea atinge de mine. Nimeni nu vrea să plece din spital fără să știe ce i-au cauzat suferința. Era cumplit. Singurul lucru la care visam era un diagnostic. Nu mai pot să fac amor. Orice atingere îmi provoacă durere”
Jo Guest